STACH opent nu ook een kroketbar in Amsterdam

Nu we dan toch gedoemd zijn tot vakantie in eigen land, kunnen we ons maar beter troosten met het beste van de Hollandse (eet)cultuur. Onder dat motto opent STACH vandaag een echte kroketbar, speciaal voor iedereen die zijn reisplannen deze zomer moet annuleren.

De Hollandse snack is onder Nederlanders immers onmisbaar. En STACH zou STACH niet zijn als ze daar geen culinaire twist aan zouden geven.

View this post on Instagram

VANDAAG OPENT DE STACH KROKETBAR @ NIEUWE SPIEGELSTRAAT AMSTERDAM 🇳🇱⁠⠀ De kroket is natuurlijk de meest favoriete snack in Nederland. En nu we de zomer vooral gaan doorbrengen in ons eigen land, hoort bij dat typische Hollandse vakantiegevoel een broodje kroket. Maar dan wel een écht lekkere, meer culinaire variant. Bij de STACH kroketbar kies je uit een kroket van weiderund, waddengarnaal, oesterzwam of “aardappelschil”, ontwikkeld door chef Maik Kuijpers met echte roux en verse streekproducten uit Texel. Eet 'm op een lekker vers broodje, met de beste sausjes of een menu met knapperige frietjes van Friethoes erbij. Kom je langs vanmiddag voor een kroket in compleet Hollandse sfeer? ⁠⠀ ⁠⠀ STACH KROKETBAR⁠⠀ Nieuwe Spiegelstraat 56⁠⠀ Open: do-zo van 12.00 tot 19.00⁠⠀ ⁠⠀ #kroketbar #nederlandsesnack #vakantieineigenland #stachweetwatlekkeris #lekkerkroketje

A post shared by STACH food (@stach_food) on

Culinaire kroketten

De recepten voor de kroketten zijn namelijk ontwikkeld door chef Maik Kuijpers (hij werkte jarenlang bij De Librije*** en runt nu de keuken bij Carstens Brasserie, waar we eerder dit jaar nog dolgelukkig naar buiten liepen na een steengoed diner).

Speciaal voor de kroketbar bedacht hij – hou je vast – deze 4 smaken:

  • Weiderund met zilverui en mosterdzaad
  • Waddengarnaal met zeevenkel en limoen
  • Oesterzwam met zeewier en sesam
  • Aardappel”schil” met piccalilly en dragon zure room

De kroketten worden vers bereid met de beste Hollandse streekproducten: van waddengarnaal tot Texels weirund tot zeevenkel en zeesla van de Nederlandse kust.

stach kroketbar
Bron: STACH

Adres en openingstijden STACH kroketbar

Je vindt de STACH kroketbar op de Nieuwe Spiegelstraat 56, Amsterdam

De STACH kroketbar is van donderdag tot en met zaterdag geopend van 12:00 tot 19:00 uur. 

Reserveren kan via de website.

Meer over snacks?

stach kroketbar
Bron: STACH

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
STACH opent nu ook een kroketbar in Amsterdam
Sluiten