Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Culinair nieuws 5 okt 2018
Leestijd: 1 minuut

Stach brengt 6 nieuwe chocoladerepen uit die je moét proeven!

Dat je bij Stach heerlijke producten kunt kopen, wist we al lang. Maar wist je ook dat de eetwinkel een te lekkere collectie chocoladerepen heeft? En daar komen nu zes spiksplinternieuwe smaken bij die je zeker weten wilt proeven.

Extra fijn: er zit voor zowel de wit-, melk- als puurliefhebber iets bij om van te genieten.

Chocoladerepen van Stach

We waren al groot fan van de smaken die Stach in de winkel heeft liggen (melk salty peanutbutter, halló!), maar deze smaken zijn een prachtige aanvulling op de al bestaande chocollectie (see what I did there?). We houden je niet langer in spanning, dit zijn de nieuwe smaken:

  • Wit Avocado Cookie
  • Wit Matcha Vanille
  • Melk Kokos Chili
  • Melk Vegan Pistache
  • Puur Coffee Toffee
  • Extra Dark Almondbutter

✨✨NIEUWE STACH CHOCOLADE REPEN✨✨ GIVEAWAY! Wij geven tien pakketjes met nieuwe repen en smaken weg!! Om mee te doen…?? 1. volg @stach_food 2. ‘like’ deze foto 3. tag twee vrienden in je comments ?? De winnaars worden bekendgemaakt op 7 oktober! Succes!! #stachchocolade #chocolateday #myfavorite #lovemychocolate

514 Likes, 186 Comments – STACH food (@stach_food) on Instagram: “✨✨NIEUWE STACH CHOCOLADE REPEN✨✨ GIVEAWAY! Wij geven tien pakketjes met nieuwe repen en smaken…”

Als je ons zoekt, wij zijn naar de Stach. Oh, en nog een tip van de Culy redactie: als je er toch bent, probeer ook zeker ‘s de gevulde speculaas van de eetwinkel. To. Die. For!

Voor alle chocoladegekken

Bakken met chocolade? Probeer deze chili-chocoladekoekjes van Rutger of ga voor zalige, zoete chocoladetruffels.

Stach chocoladerepen nieuwe smaken

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.