Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Inspiratie 7 sep 2018
Leestijd: 1 minuut

Primeur: dit zijn de 3 nieuwe limited edition repen van Tony’s Chocolonely!

Chocoholics opgelet, want we hebben weer een heerlijke primeur voor je. Ook dit jaar lanceert Tony’s Chocolonely drie heerlijke limited editions om je tanden in te zetten. Wij kunnen niet kiezen wat onze favoriet is… Jij wel?

We houden je niet langer in spanning. Dit zijn de drie nieuwste limited edition Tony’s Chocolonely-repen (met goed nieuws voor karamel-lovers):

Blond 28% Gekarameliseerde Pecan
Voor het eerst zit er een blonde chocoladereep bij. Dat is een witte chocoladereep, maar dan met een tikkie puur. In deze reep zitten ook gekarameliseerde pecannoten verwerkt, mjam!

Melk 32% Shortbread Karamel
Hier willen we graag onze tanden in zetten: knapperige shortbread en sticky karamel in romige melkchocolade. Zeg daar maar eens nee tegen…

Puur 51% Cacaokoekje Karamel
Voor de laatste limited edition heeft Tony’s cacaokoekjes laten maken met hun eigen cacaopoeder, en deze samen met stukjes karamel in een pure reep gestopt. Deze reep is gemaakt zonder dierlijke ingrediënten, dus hij is hartstikke geschikt voor vegans.

Waar kun je deze limited editions kopen?

De nieuwe limited editions zijn vanaf vrijdag 7 september 2018 tijdelijk verkrijgbaar bij Marqt, Bijenkorf, Wereldwinkels, WAAR, Jamin, op Schiphol en in cadeau- en delicatessenwinkels. En natuurlijk ook in Tony’s Store op het Westergasterein óf de nieuwe Tony’s Super Store in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Hier kun je de repen ook eerst proeven.

limited edition tony's chocolonely

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.