Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 24 jun 2020
Leestijd: 1 minuut

Spaarne Glamping is de culinaire camping van je dromen

Nog op zoek naar een Staycation, oftewel: een fijne vakantie in eigen land? Misschien is Spaarne Glamping dan wel de (culinaire) bestemming die je zoekt. Van 17 juli t/m 21 september wordt het natuurgebied van Spaarnwoude omgetoverd tot een luxe culinaire camping met een gastronomisch avondprogramma.

Let op: de organisatie heeft op 7 juli besloten de camping toch af te zeggen. Helaas is Spaarne Glamping dus gecanceld. 

Spaarne Glamping: culinair kamperen

Dat programma zal worden ingevuld door bekende culinaire helden als Ron Blaauw, Michiel Deenik, Julius Jaspers, Alain Caron, Jord Althuizen, Peter Lute, Bennie Blij en top-chocolatier Kees Raat.

Het idee van de Spaarne Glamping is dat je verblijft in een luxe familietent (opgezet en ingericht en wel) en je dag begint met een verzorgd topontbijt aan je tent. Daarna is het lekker darren door de natuur (voetballen, yogalessen volgen, bootcampen) of een (fiets)tocht door de binnenstad van Amsterdam. Of je trekt gewoon lekker een fles wijn open voor je tent.

Ron Blaauw Spaarne Glamping
Bron: Spaarne Glamping

Signature dishes van topchefs

Je verblijf is inclusief een diner, waarbij de eerdergenoemde topchefs hun signature dishes zullen serveren. Dat gedeelte wordt namelijk verzorgd door Taste of Amsterdam: hét restaurantfestival met topchefs dat normaal gesproken ieder jaar plaatsvindt in het Amstelpark. Elke avond brengt een andere chef een ander culinair thema naar de camping.

En da’s nog niet alles: er zijn ook dagelijks proeverijen en (culinaire) workshops, zowel voor volwassenen als voor kinderen.

Staycation voor foodies

Lijkt dit je de culinaire staycation van je dromen? Er zijn drie arrangementen beschikbaar: een week, weekend en midweek arrangement. De prijzen zijn vanaf € 1160,- voor een weekend voor twee personen.

Kijk voor meer info op www.spaarneglamping.nl.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.