Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 8 feb 2019
Leestijd: 1 minuut

OMG: er komt een Prada patisserie naar Londen!

Als een Prada tas boven je budget gaat, dan kun je in ieder geval nog je tanden zetten in een Prada-taartje. Het iconische modehuis opent binnenkort namelijk een Prada patisserie in Londen! Marchesi 1824 komt in april naar de Britse big city. Bij de bloedmooie hotspot kun je Prada-ijs eten en Prada-snoepjes en Prada-jam kopen.

Marchesi 1824 maakt onderdeel uit van de Prada-groep en heeft al 3 zaken in Italië, alledrie in – hoe kan het ook anders – modehoofdstad Milaan. Vanaf april opent er ook een vestiging van de Prada patisserie in Londen. En geloof ons: je wil erheen.

Want als de interieurs van de vestigingen in Milaan garant staan voor hoe de winkel in Londen moet worden, wordt het straks kwijlen. En dus niet alleen van de gebakjes.

Snoepjes en taartjes van de Prada patisserie

Panettone à la Prada

De patisserie bestaat al sinds 1824 en staat vooral bekend om zijn panettone. Maar je kunt er ook terecht voor een heerlijk luxe ontbijt of een aperitivo. Daarbij is de patisserie ook nog eens – letterlijk! – een snoepwinkel, waar je de lekkerste delicatessen voor thuis koopt. Nougat, bonbons en chocolaatjes, snoepjes, luxe jam en nog veel meer.

Die zijn zo mooi verpakt, dat je ze het liefst allemaal zou willen uitstallen in je interieur. Het is een beetje Ladurée meets Wes Anderson, dus van een nostalgische schoonheid. Het is nog wat vroeg in het jaar, maar wij zien onszelf er al helemaal kerstinkopen doen.

Pannetone à a Prada

Waar vind je Marchesi 1824 in Londen?

Marchesi 1824 zal in april openen aan Mount Street in Londen. En anders kun je altijd nog naar één van de drie vestigingen in Milaan.

Meer mooie patisserieën:

Snoep bij Prada-patisserie Marchesi 1824
Jellies bij Marchesi 1824
Snoep bij Marchesi 1824
Het interieur van Marchesi 1824 in Milaan

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.