Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Restaurants 8 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

Dagje Den Bosch? Schuif aan bij NomNom voor de perfecte Bossche borrel

Je vindt NomNom in één van de vele schattige straatjes die Den Bosch rijk is op een bijna nog schattiger plekje. Op de kop van twee straten die samenkomen zit daar misschien wel de leukste borrelplek van ‘s Hertogenbosch – of moeten we al Oeteldonk zeggen? De kaart wisselt regelmatig, maar de hapjes en gerechten zijn altijd even lekker.

Met een wijntje in je ene hand en een hapje in je andere hand kun je zo de hele dag vertoeven bij NomNom. Bosschenaren zijn immers dol op borrelen, dus die weten wel hoe je dit goed doet. Je vindt in de knusse straten van Den Bosch dan ook genoeg leuke tentjes om je dorst en honger te stillen.

Tosti bij NomNom Den Bosch

Bij NomNom eet je biologisch en lokaal

Als je bij NomNom aan tafel gaat, kun je er vanuit gaan dat je goede ingrediënten eet. De gerechten worden namelijk gemaakt van lokale en biologische ingrediënten. Vandaar ook dat de kaart vaak wisselt, want er wordt gekookt met het seizoen. Freestyle koken noemen ze dat zelf liefkozend.

Er is een aparte lunch- en dinerkaart, maar je kunt er ook allerlei tapas los bestellen. Aanrader: bestel genoeg, want de porties zijn niet al te groot. Vinden we alleen maar leuk, want des te meer kun je proeven. Wij waren in ieder geval groot fan van de truffel-manchego.

Als je nog meer honger hebt, kun je een dessert nemen. Nee, we bedoelen: je moet een dessert nemen. Los van het feit dat ze er prachtig uitzien, zijn ze ook heerlijk om je avondje borrelen af te sluiten.

Gerecht bij NomNom Den Bosch

Aanschuiven bij NomNom

Je vindt NomNom aan de Postelstraat 79 in Den Bosch. Hapje eten? Je kunt er op maandag t/m woensdag terecht vanaf 12:00 tot 00:00, vrijdag van 11:00 tot 01:00 en in het weekend van 10:00 tot 01:00 (op zaterdag) en 00:00 (op zondag).

Tourtje door Den Bosch? 6 hotspots voor een culinair dagje Den Bosch

NomNom Den Bosch
NomNom Den Bosch
NomNom Den Bosch

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.