Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 27 mei 2019
Leestijd: 1 minuut

Woohoo: er is weer een nieuwe smaak Tony’s Chocolonely!

Geen betere manier om een nieuwe week te beginnen dan met een nieuwe smaak Tony’s Chocolonely! En de nieuwe smaak is… Wit Citroen Maanzaad Crumble.

Dat lees je goed: witte chocolade met de smaken van citroen maanzaadcake. De nieuwe chocoladereep is dan ook hartstikke geïnspireerd op een klassiek gebakje. En dat vinden we helemaal niet erg, want dat maakt deze reep fris, zacht en zoet tegelijk. Zoals ze bij Tony’s zeggen: You’ll love it to the maanzaad and back!

De nieuwste chocoladereep van Tony’s is er weer eentje uit de collectie estafetterepen. En dus het kersverse broertje van die andere lekkere reep, melk amandel kletskop.

Waar scoor je deze reep?

Tony’s Chocolonely wit citroen maanzaad crumble is vanaf vandaag een jaar lang te koop bij Albert Heijn en in Tony’s stores. En dat is dubbel goed nieuws, want voorheen bleven de estafetterepen van Tony’s maar een half jaar verkrijgbaar.

En er is trouwens nog meer goed nieuws, van Tony’s: vorige week berichtten ze ons dat hun initiatief om wetgeving om kinderarbeid tegen te gaan is aangenomen door de Eerste Kamer. Dat betekent dat er eindelijk wetgeving over kinderarbeid in de productieketens komt. Een grote stap in de missie van Tony’s om alle productieketens in de chocolade-industrie 100% slaafvrij te maken.

Tony's Chocolonely wit citroen maanzaad

Het laatste nieuws van Tony’s:

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.