Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Culinair nieuws 28 jan 2019
Leestijd: 1 minuut

Er bestaat nu een doos vol Tony’s Chocolonely in alle tien je favoriete smaken

‘s Ochtends bij de koffie, ‘s middags bij de koffie, ‘s avonds bij de thee, eigenlijk hebben we op elk moment van de dag wel trek in een stukje chocolade. Met de Tiny Tony’s van Tony’s Chocolonely kun makkelijk genieten van één chocolaatje in je favoriete smaak.

Het is als een doos Celebrations, maar dan met de lekkerste smaken van je favoriete chocolademerk. De doos zit vol mini-Tony’s in de vorm van de slaafvrij button die je ook herkent van de repen.

Naar de winkel!

Klinkt dit je net als ons wel lekker in de oren? Dan heb je geluk, want je kunt de Tiny Tony boxen vanaf vandaag op de kop tikken in cadeau- en delicatessenwinkels en vanaf 18 februari ook in de bekende supermarkten. Wel zo makkelijk.

chocolade van tonys chocolonely

De 10 smaken

Welke smaken je precies in de doos aantreft, wil je weten? Begrijpelijk. De tien smaken zijn de meest klassieke Tony’s repen: melk, melk karamel zeezout, melk noga, melk hazelnoot, donkere melk, donkere melk pretzel toffee, puur 70%, puur amandel zeezout, wit en wit framboos knettersuiker. Een feestje in een doosje.

Meer lekker nieuws

Alles weten over Tony’s Chocolonely.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.