Rennen: deze nieuwste Tony’s Chocolonely reep ligt nú in de winkel

Drie jaar lang hebben chocofans erom gevraagd, gezeurd en gesmeekt. En het heeft gewerkt: Tony’s reep Melk Kaneelbiscuit is terug! En het is een blijvertje geworden. De classic ligt nú in de winkel. Let op de paarse wikkel.

Deze chocoladereep is een liefdesbaby tussen een chocoladereep en een koekje. The best of both worlds dus. Knapperige kaneelbiscuit is omhuld met romige melkchocolade met 32% cacao.

Ook interessant: Wat betekent het cacaopercentage op je reep chocolade nou écht?

tony's chocolonely melk kaneelbiscuit

Waar is ‘ie te koop?

Rennen dus! Vanaf vandaag ligt ‘ie in ieder geval bij de meeste supermarkten, Wereldwinkels, de Bijenkorf, WAAR!, Jamin, Tony’s Stores, en Tony’s online chocoshop. Vanaf 27 mei vind je ‘m ook bij Albert Heijn.

Melk Kaneelbiscuit is de tweede reep in korte tijd die Tony’s toevoegt aan het vaste assortiment. Onlangs werd Melk Shortbread Karamel opgenomen in de rij van Tony’s Exclusives. Het belooft dus een heerlijke lente te worden.

Win een jaar lang Tony’s

Krijg jij geen genoeg van Tony’s? Omdat Tony’s Super Store deze maand één jaar bestaat, kun je een jaar lang chocolade van Tony’s winnen! 365 repen, in alle kleuren van de regenboog. Lees er meer over op de website van Tony’s.

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Rennen: deze nieuwste Tony’s Chocolonely reep ligt nú in de winkel
Sluiten