Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Culinair nieuws 9 nov 2020
Leestijd: 1 minuut

Écht lekker strooigoed bestel je bij Crisp

Het lekkerste strooigoed van het land verzamelen? Laat dat maar aan de toffe supermarktapp Crisp over! De Crisp-shop is momenteel goed gevuld met het lekkerste strooigoed. Bovendien maak je kans om een rijk gevuld Sinterklaas-strooigoedpakket te winnen.

De laatste weken trippeltrappelde Crisp langs de beste bakkers van het land, op zoek naar het lekkerste strooigoed. Van al het lekkers dat zij daar vonden, begin je zonder twijfel spontaan te watertanden.

Het lekkerste Sinterklaasfeest

Wat dacht je van marsepein, luxe speculaastaart, kruidnoten in een jasje van chocoladetruffel, speculaastaart van Jordy’s Bakery, kruidnoten van Donny Craves of de chocoladerepen van Chocolate Makers?

Kortom: strooigoed zoals het hoort te zijn. Niet alleen voor kinderen, maar zeker ook voor volwassenen. Als je daar niet blij van wordt, dan weten wij het ook niet meer…

strooigoed Crisp
Crisp

Win een Sinterklaas-strooigoedpakket!

OPGELET: de winactie is inmiddels gesloten. De winnaars zijn op de hoogte gebracht. 

Goed nieuws: Culy mag twee keer een Sinterklaas-strooigoedpakket van Crisp weggeven!

In het pakket zit een luxe speculaastaartje van Jordy’s Bakery, een chocoladeletter van Urban Cacao, truffel- en chocoladekruidnoten van Van Delft, Marsepein van Hartog’s Volkoren, gevulde speculaasstaven en speculaasbrokken van de Bijenkorf patisserie, speltkruidnoten van Donny Craves en een Sinterklaasreep van Chocolatemakers.

Wauw! Wat moet je doen?

Stuur een mailtje voor 16 november naar [email protected] met onderwerp ‘Crisp winactie’ en vermeld wat jouw favoriete eten is op sinterklaasavond. Vergeet ook niet je adresgegevens erbij te zetten. Succes!

Meer voor Sinterklaas?

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.