Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 26 mei 2020
Leestijd: 2 minuten

Iets om te loeven: Vjèze Fur lanceert LEKKER FRED MERCH

Da’s pas lekker: Vjèze Fur komt nu met LEKKER FRED MERCH. En wij loeven het hard, héél hard. In navolging van de populaire kookvideo’s op Instagram (#lekkerfred) en zijn kookboek maakt Freddy Tratlehner a.k.a. Vjèze Fur ons nu ook vrolijk met een lijn met T-shirts, sweaters en longsleeves. Culy belde met Freddy.

Met de LEKKER FRED MERCH belooft Freddy ons T-shirts, sweaters en longsleeves, vervaardigd uit hoogwaardige eco-vriendelijke materialen en met veel liefde gemaakt. En natúúrlijk met de beroemde slogans die we kennen uit de #lekkerfred kookvideo’s. Wij hebben al wat designs gezien en geloof ons: je wil alles.

Maar nu eerst: bellen met Fred.

Lekker fred merch
Bron: Elza Jo / LEKKER FRED

Hey Fred, hoe gaat het? Vermaak je je? Ben je al zuurdesem aan het bakken?

Freddy: “Het is chaos. Ik heb twee jonge kinderen van 0 en 3. We werken thuis. Dus nee, met twee kleine kinderen lukt dat niet. Ik zou het hééérlijk vinden als ik me effe drie dagen kon vervelen.”

Met de LEKKER FRED MERCH geef je ons in ieder geval vrolijkheid in barre tijden. Houd je zelf een beetje de moed erin?

“Ik hou zeker moed. Jaaa, er zijn ook allemaal vrolijke dingen. Bloemetjes die uit de grond komen en tijd met de familie en lekker eten en dik worden. We moeten het wel vrolijk houden. Als ik ook bij de pakken neer gaat zitten worden de mensen pas écht ongelukkig denk ik. Ik houd het vrolijk, anders schiet het niet op.”

Uit hoeveel items bestaat de lijn? Welke is je favoriet en waarom?

“Voor nu uit 12 items: shirts, sweaters en longsleeves. Maar er gaan ook meer items aan komen. De bedoeling is dat ik gewoon een uitlaatklep heb. Mijn favoriete item uit de lijn? Die met een stelletje aardappels en een courgette en een aubergine die aan een tafel zitten en bitterballen eten. Die heten de bitterbaljeneters.”

“Freddy: Jaaa, er zijn ook allemaal vrolijke dingen. Bloemetjes die uit de grond komen en tijd met de familie en lekker eten en dik worden. We moeten het wel vrolijk houden.”

Lekker fred merch
Bron: Elza Jo / LEKKER FRED

Wat staat er verder op de shirts?

“Er zijn slogans die ik heel vaak zeg – op de typische Lekker Fred-manier- en ik heb tekeningetjes gemaakt, wat ik ook heel vaak doe in mijn kookboeken als mensen die gesigneerd willen hebben.”

Wie moet de LEKKER FRED MERCH absoluut rocken? En wie mag dat absoluut niet?!

“Mensen die eten moeten dit absoluut rocken. Mensen die niet eten NIET.”

Waar kunnen we het kopen?

“Bij mij op de Instagram kun je het vinden. En via www.lekkerfred.com.”

Meer over Lekker Fred:

Lekker fred merch
Bron: Elza Jo / LEKKER FRED
Lekker fred merch
Bron: Elza Jo / LEKKER FRED

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.