Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Culinair nieuws 19 jul 2021
Leestijd: 1 minuut

Ginlover? Neem deel aan de Nationale Komkommerspelen (en pop-up) van Hendrick’s Gin

In de categorie ‘dát is nog eens een leuke pop-up’ kunnen we de Nationale Komkommerspelen van Hendrick’s Gin warm aanbevelen. Onder het genot van een gin tonic ga je strijden voor de titel van nationale komkommerkampioen. Want zonder komkommer, geen Hendrick’s!

Wij zeggen: ga erheen en doe vooral je uiterste best om die komkommerspelen te rocken. Je zou zomaar eens in de culinaire prijzen kunnen vallen.

Hendrick's gin Nationale Komkommerspelen
Bron: ©Kirsten Van Santen

Komkommerspelen van Hendrick’s

Aanstaande vrijdag en zaterdag (23 & 24 juli 2021) wordt Club Atelier in Amsterdam omgebouwd tot de Hendrick’s Gin pop-up. Niet alleen kun je er aan de bar hangen voor een good old G&T, er vindt ook een competitie Komkommerspelen plaats. Wat dat precies inhoudt? Dat weten ook wij niet. Wat de onderdelen exact inhouden ontdekken de deelnemers pas bij het startsignaal. Het voordeel: er is geen training of voorbereiding vereist om te kunnen deelnemen.

De kampioenen van de competitie gaan trouwens niet alleen naar huis met de eer maar krijgen ook toffe prijzen. Nummer 1 krijgt een overnachting in Pulizer (met een diner bij Jansz, waar wij laatst ook nog waren om de kookkunsten van de nieuwe chef te proeven!), nummer 2 krijgt een diner bij Branie en nummer 3 krijgt een cocktailavond in Bar Mokum. Kortom: het is de moeite om je best te doen.

Hendrick’s gin pop-up

De pop-up vindt plaats in Club Atelier:

Anthony Fokkerweg 3,

1059 CM Amsterdam

Doe je mee? Reserveer een plek in de pop-up bar via de website

Hendrick's Gin Komkommerspelen
Bron: ©Kirsten Van Santen

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.