Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Culinair nieuws 3 jan 2020
Leestijd: 1 minuut

OMG: het Pulitzer Amsterdam serveert voor één avond een chocoladediner

Voor iedereen die droomt over chocolade en die je ‘s nachts wakker kan maken voor het bruine goedje is dit een heuse dream come true. Het Pulitzer Amsterdam organiseert tijdens de Amsterdamse Hotelnacht samen met chocolatier Lindt een chocoladediner. En ja, dat gaat inderdaad precies zo zijn als wat er nu waarschijnlijk door je gedachten schiet: drie gangen (voor-, hoofd- en nagerecht) die helemaal zijn doordrenkt met overheerlijke chocolade.

Chocoladediner

Het chocoladediner vindt plaats in Pulitzer’s Garden Room die – hoe toepasselijk – in chocoladestijl is versierd. Het choco-diner kost € 59,- en is inclusief bier, wijn en fris.

Naast het diner ook nog even de voeten van de vloer tijdens Hotelnacht? Dan kun je bij Pulitzer’s Bar terecht voor een dansje en chocolade infused cocktails. Bij aankoop van een choco-cocktail ontvang je ook nog ‘s een gouden ticket waarmee je kans maakt op een heus chocoladepakket. Can it get any better? Het choco-feest duurt van 20:00 tot 02:00 uur.

Tickets?

Heb jij wel trek in wat chocolade? Reserveer je plek voor het diner en koop tickets via deze website. Meld je hier aan voor het Facebook event.

Belangrijk: als je binnenkomt moet je ook je Hotelnacht ticket laten zien.

Waar en wanneer?

Het chocoladediner vindt plaats op Hotelnacht op zaterdag 18 januari van 17:00 tot 23:00 uur in het Pulitzer Amsterdam. Er zijn twee shifts: één van 17:00 tot 19:30 en van 20:30 tot 23:00 uur. Je vindt het Pulitzer aan de Prinsengracht 323.

Thuis aan de slag met chocolade?

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.