Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 20 mrt 2019
Leestijd: 1 minuut

Culy & Fish Tales bieden je alle inspiratie voor koken met vis

Fish Tales (het duurzame vislabel) en zijn oprichter Bart van Olphen behoren al jaren tot onze Culy-friends. We grepen de lancering van Vis uit Blik 2 – het nieuwe kookboek van Fish Tales – aan voor een hernieuwde samenwerking. De komende maanden bieden Bart en Fish Tales je op Culy alle inspiratie voor koken met vis. Van de lekkerste recepten tot aan handige tips & tricks.

Je kent Bart van Olphen misschien al van Culy of van zijn Youtube-kanaal Bart’s Fish Tales, op Jamie Oliver’s FoodTube. Bart weet namelijk oneindig veel over vis. Waar je op moet letten als je vis uit blik van goede kwaliteit wil kopen bijvoorbeeld. Welke vis duurzaam wordt gevangen. En natuurlijk hoe je de lekkerste recepten met vis maakt.

Fish Tales
Bron: David Loftus

Koken met vis

Wij noemen Bart dan ook wel de visprofessor. En goed nieuws: Bart gaat de komende tijd college geven op Culy.nl. Met héél veel inspiratie over koken met vis (zowel uit blik als vers), lekkere recepten, handige tips & tricks en achtergrondverhalen. We can’t wait!

De komende week kun je hier op Culy alvast een paar heerlijke recepten uit Vis uit Blik 2 – het nieuwe kookboek van Bart – verwachten. We hebben ze onlangs geproefd en geloof ons: die wil je maken!

Wie is Bart van Olphen?

Via de Parijse sterrenkeukens belandde Bart van Olphen in de vis. De afgelopen tien jaar zette hij zich in voor het consumeren van duurzaam gevangen vis. Zijn horeca-ervaring en kennis van vis combineert hij in zijn veelgeprezen kookboeken, zoals Het Nederlands viskookboek en Werken met vis.

Meer over Fish Tales:

Bart van Olphen
Bron: David Loftus

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.