Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Culinair nieuws 19 mrt 2019
Leestijd: 1 minuut

Oprichter Ace & Tate komt met slic.: fantastisch design voor je keuken (+ winactie!)

Een merk dat kwalitatief hoogwaardige en duurzame keukenproducten maakt en verkoopt tegen een goede prijs. Dat is het nieuwe merk slic. Opgericht door de mede-oprichter van het design brillenmerk Ace & Tate, wat betekent dat het tijdloze producten zijn die je niet met één slag of stoot kapot maakt. En dat is in de keuken natuurlijk hartstikke welkom.

Met het idee om eerlijke en kwalitatieve keukenapparatuur te creëren, is slic. ontstaan. Een merk dat zich richt op, zoals ze zelf zeggen ‘the heart of the home’, oftewel de keuken.

En misschien wel het leukste van alles: we mogen een braadpan naar keuze weggeven. Scroll naar beneden in het artikel om te zien hoe je meedoet.

Keukenmes van slic. kitchen
slic. kitchen

Eerlijk keukendesign

slic. maakt eerlijke keukentools die in elke keuken van pas komen. Strakke messen, een tijdloze messenstandaard, een mooie snijplank en een braadpan waarvan je vanzelf de mooiste gerechten wilt bereiden.

We kunnen er nog veel meer woorden aan vuil maken, maar eigenlijk moet je zelf ervaren hoe fijn de producten zijn. En heb jij even geluk, want Culy mag een braadpan naar keuze weggeven om jou de echte slic. ervaring te bieden.

braadpan

Wij geven een braadpan weg!

Begint jouw Culy-hart flink te bonzen bij het zien van de tijdloze keukenapparatuur? Prijs jezelf dan maar gelukkig, want Culy mag een braadpan naar keuze weggeven.

Wat je moet doen om kans te maken? Heel simpel: stuur een mailtje naar [email protected] met het onderwerp ‘braadpan’ en vermeld daarin de braadpan die jij graag zo willen winnen (check de website). Meedoen kan t/m zondag 24 maart. Graag in je mail ook even je adresgegevens toevoegen. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Lekker koken met je nieuwe braadpan? Maak deze snelle boeuf stroganoff met luciferaardappels van Guus Meeuwis

slic. braadpan in wit
Keukenkraan van slic. kitchen

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.