Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 22 mei 2019
Leestijd: 1 minuut

Waar haalt Janny van der Heijden de beste croissants van Parijs?

Janny van der Heijden is natuurlijk de ultieme fijnproever, zéker als het op taarten, gebakjes, macarons en brioches aankomt. Maar waar haalt ons Heel Holland Bakt-jurylid haar favoriete croissants, broden, taartjes en macarons? In Parijs natuurlijk. In samenwerking met ANWB brengt Janny nu La Douce Paris uit: dé gids met haar favoriete bakkerijen in Parijs.

Naar Parijs met Janny

Benieuwd waar Abraham de mosterd haalt – of in dit geval: waar Janny haar favoriete lekkernijen in Parijs haalt? In haar nieuwe boek ‘La Douce Paris’ deelt ze adressen van de beste bakkers, patissiers en chocolaterieën en hun specialiteiten. En we willen toch allemaal wel weten waar je volgens Janny de állerbeste croissant van Parijs proeft?

In de reisgids vind je 9 routes uitgestippeld voor een cake walk door Parijs. Janny deelt onderweg verhalen en achtergronden. Bovendien staan er 5 lekkere recepten van Janny in het boek. Bijvoorbeeld voor de karameltaart van toppatissier Éric Kayser en voor de lekkerste madeleines.

Janny boek Parijs

Waar koop je dit boek?

Hebben? La Douce Paris kost € 24,95 euro en is nú verkrijgbaar bij alle bekende (online) boekhandels, ANWB-winkels en via de webwinkel van ANWB.

Ook dol op Janny? Lees dit dan nog even:

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.