Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Culinair nieuws 8 jul 2020
Leestijd: 1 minuut

Steun de Hartstichting met een diner van zes sterrenchefs bij je thuis

Interessant gegeven: sterrenchefs Jonnie Boer***, Erik van Loo**, Edwin Vinke**, Marcel van der Kleijn*, Peter Gast* en Dennis Huwaë hebben samen een 5-gangenmenu voor thuis bedacht. Dat is eigenlijk al reden genoeg om je oren te spitsen en het menu onmiddellijk te bestellen, maar nóg interessanter wordt het als je weet dat de opbrengst ook nog eens naar de Hartstichting gaat.

Harten Diner

Het Harten Diner, zo heet de nieuwste actie van de Hartstichting. En je raadt het al: het is er meteen ééntje naar ons (culinair) hart, want voor de actie bundelen niet minder dan zes sterrenchefs (zie bovenstaande) de krachten om een intiem 5-gangendiner te verzorgen dat geleverd wordt aan huis.

Op die manier beleef je de ervaring van een sterrenrestaurant bij jou thuis. Met een paar kleine handelingen zet je de 5 gangen in een handomdraai op tafel. Wat er precies op tafel komt, is voorlopig echter nog geheim. Het gaat immers om een verrassingsdiner met heerlijke, gezonde gerechten. Wel is bekend dat je het diner naar wens kunt uitbreiden met een kaasplankje en/of wijnarrangement.

gerecht van het Harten Diner
Bron: Harten Diner

De Hartstichting

Een gezond hart is niet voor iedereen vanzelfsprekend, zeker nu de coronacrisis de gezondheidszorg voor extra uitdagingen heeft gesteld. Om problemen van hartpatiënten sneller te kunnen oplossen is extra hartonderzoek dan ook broodnodig. De winst van het Harten Diner gaat om die reden integraal naar de Hartstichting.

Het 5-gangen Harten Diner kost € 125,- per persoon en is te bestellen via de website. De dinerbox wordt op 17 of 18 juli geleverd. 

Meer food nieuws lezen?

gerecht van het harten diner
Bron: Harten Diner

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.