Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 2 jul 2020
Leestijd: 1 minuut

Starbucks serveert nu een Peanut Butter Cup Frappuccino

Ben jij ook zo iemand die prat gaat op de magische combinatie pindakaas en chocolade? Dan ligt de nieuwe Peanut Butter Cup Frappuccino vast helemaal in jouw straatje. Yep: het beroemde ijskoude koffiedrankje van Starbucks, maar dan met pindakaassmaak en chocoladestukjes.

Peanut Butter Cup Frappuccino

De ijskoffie van Starbucks is wereldberoemd. Je kunt het haast uittekenen in het straatbeeld: mensen die over straat gaan met een frappuccino in hun hand. Te herkennen aan de transparante Starbucks-cup met bolvormig deksel. Dat deksel heeft een functie: daar past precies een grote toef slagroom onder, eventueel met siroop.

Nieuw bij je plaatselijke Starbucks-filiaal is de Peanut Butter Cup Frappuccino. En dat is precies wat je verwacht van een kruising tussen je geliefde peanut butter cups en de Frappuccino van Starbucks. Denk aan een ijskoffie met pindakaassmaak en knapperige stukjes chocolade. Perfect voor pindakaasfans.

> Ook interessant: de échte reden waarom Starbucks-barista’s je naam fout schrijven

Peanut Butter Frappuccino
Bron: Starbucks

Limited edition

Het drankje is limited edition, dus maar voor een beperkte periode verkrijgbaar. Overigens is ook de Chocolate Marshmallow S’mores Frappuccino terug van weggeweest. Deze ijskoffie bevat melkchocoladesaus, een topping van marshmallow slagroom en cracker crumble.

De nieuwe Frappuccino’s zijn nu verkrijgbaar bij Starbucks. Overigens kun je je Starbucks-bestelling sinds kort ook thuis laten bezorgen met Uber Eats.