Dit wil je hebben: een kookboek vol recepten met hagelslag

Een boterham met hagelslag, is er iemand in dit land die er niet groot mee is geworden? Op de Culy redactie eten we nog steeds graag een boterham met hagelslag, want het blijft een all time klassieker – al dan niet met pindakaas.

Maar wist je dat je veel meer kan doen met hagelslag dan je boterham of cake ermee versieren? Daarom is nu Het Hagelslagboek in het leven geroepen. Een boek vol verrassende recepten met hagelslag. Want wist je dat hagelslag ook heerlijk combineert met bijvoorbeeld blauwe kaas?

Het Hagelslagboek

In het kookboek vind je allerlei bijzondere recepten met hagelslag.Het boek laat zien hoe je zelf hagelslag kunt maken, maar het biedt ook inspiratie voor vernieuwende gerechten en verfijnde twists op klassiekers. Denk aan hagelslag in je tomatensoep (ja echt!).

Hagelslagboek

Nog meer hagelslag: OMG dit wil je voor Sinterklaas: chocoladeletterhagelslag!

Het Hagelslagboek is geschreven door Jennifer Foster en Lianne Koster. Eerder schreven de twee ook Het Pindakaasboek. Vanaf 9 november ligt het boek in de winkels. En hou Culy in de gaten, want binnenkort mogen wij twee heerlijke hagelslag-recepten met jullie delen!

Trek in hagelslag?

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Dit wil je hebben: een kookboek vol recepten met hagelslag
Sluiten