Redactie
Redactie Recepten 30 aug 2016
Leestijd: 1 minuut

Culy Homemade: supersnel bananentoetje met pindakaas & chocolade

Pindakaas kun je niet alleen op je boterham smeren, maar je kunt er ook onwijs goed andere dingen mee maken. Zoals dit heerlijke bananentoetje, die je maakt ín de schil van een banaan. Snel, makkelijk en zó lekker!

Snij de banaan in de schil de lengte een stukje in, niet te diep. Leg de banaan op een hittebestendig bordje en besmeer de banaan (niet de schil) met een flinke eetlepel pindakaas. Bestrooi vervolgens met pure hagelslag, of pure chocolate chips.

Zet het bordje in de magnetron op de hoogste stand, steeds 30 seconden per keer. Je hebt ongeveer 3 keer 30 seconden nodig, check de banaan ondertussen steeds. De schil wordt wel een stukje bruiner, maar die eet je natuurlijk niet op.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.