François Geurds & Jacob Jan Boerma lanceren Valentine’s Box met zes sterren

Michelin-chefs François Geurds & Jacob Jan Boerma spelen deze Valentijnsdag voor Cupido en dat doen ze samen. De sterrenchefs lanceren namelijk de Tender Loving Care Valentine’s Box: een 6 Michelinsterren beleving voor jou en de liefde van je leven.

Culinaire Cupido’s

François Geurds en Jacob Jan Boerma zijn niet vies van een beetje onvervalste romantiek en brengen al jaren mensen in vervoering met hun tongstrelende sterrengerechten. Deze Valentijnsdag kun je thuis genieten van een romantisch menu, helemaal samengesteld door deze culinaire Cupido’s. Een maaltijd met zes sterren, gewoon bij je thuis, barstend van de romantiek. What’s not to love?

Wát er precies op het menu staat van hun ‘Tender Loving Care Valentine’s Box’ is nog een geheimpje (en dat maakt het nou juist zo spannend, niet?). Wel kun je alvast kiezen uit de romantische Ontbijt box voor twee personen (€ 75,-) of de TLC Valentine’s Box voor ‘s avonds (€ 149,50 voor twee personen). Mag het nog een onsje meer luxe, ga dan voor de upgrade met champagne en kaviaar (€ 100,-). Ooh la la…!

Valentine’s Box bestellen?

De dinerbox is door heel Nederland te bestellen. Dat doe je door de te mailen naar [email protected]

Fijne Valentijnsdag!

Lekker recepten voor Valentijnsdag:

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
François Geurds & Jacob Jan Boerma lanceren Valentine’s Box met zes sterren
Sluiten