Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Culinair nieuws 26 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Black Friday Deal: fikse kortingen op Le Creuset (en andere mooie pannen)

Als je van koken houdt, is het wel zo fijn als je ook goede spullen in huis hebt. Een blender die niet altijd meewerkt of een knoflookpers dit nét niet goed perst… dat kookt toch minder fijn. Maar: goede spullen zijn vaak duurder. De truc? Wacht tot er een aanbieding is. En met Black Friday in het vooruitzicht is dit de perfecte tijd van het jaar. Op bol.com vind je alleen vandaag de mooiste pannen(sets) en potten tegen hoge kortingen. Van o.a. Le Creuset, GreenPan, BK en Tefal.

Om je te adviseren, hebben we onze favoriete voor je op een rijtje gezet.

Onze favoriete pannen met Black Friday kortingen

4 x de leukste pannen. Het is dat onze keukenkastjes al vol staan, want anders…

Gietijzeren braadpan van Le Creuset

le creuset pan
Bron: Le Creuset via bol.com

In elke keuken zou wat ons betreft een gietijzeren braadpan (oftewel Dutch oven) moeten staan. De ideale pan om in te stoven en braden (en laten we eerlijk zijn: ook een geweldig mooie pan). Le Creuset is toch wel de Rolls Royce onder de pannen. Hij gaat je leven lang mee, maar daar betaal je vaak ook voor.

Vandaag koop je deze braadpannen van Le Creuset met bijna 40% korting! Deze pan van 26 cm (5,3 liter) koop je bijvoorbeeld voor 179 euro i.p.v. 289 euro.

Gietijzeren koekenpan van The Windmill

 

koekenpan
Bron: The Windmill via bol.com

Wat een pláátje is het toch, deze gietijzeren koekenpan. Bijna te mooi om je eitje in te bakken, totdat je merkt hoe fijn deze pan is. Dan wil je niks anders meer dan eitjes, pannenkoeken of een lasagne uit de pan (yes dat kan!) maken. Deze pan kun je gebruiken op zowel gas als inductie, maar ook op je barbecue. Ideaal voor de winter-bbq.

Vandaag koop je deze skillet koekenpan voor 32,95.

GreenPan keramische pannenset

Bron: GreenPan via bol.com

Het fijne aan de pannen van GreenPan is dat ze allemaal milieuvriendelijk worden geproduceerd. En oké; ze staan ook gewoon prachtig op je fornuis. Deze pannen kun je gebruiken op je elektrische, keramische, gas- of inductie-kookplaat. Als je dus van plan bent om te switchen van het ene naar het andere, hoef je dus geen complete nieuwe set aan te schaffen.

Vandaag koop je deze pannenset van GreenPan met bijna 40% korting! Deze 5-delige set kost normaal 229 euro en koop je nu voor 139,99 euro.

Stalen wok van Haute Cuisine

Bron: Haute Cuisine via bol.com

Hou je van wokken? Deze pan is je nieuwe beste vriend. De pan is gemaakt van staal, met anti-aanbaklaag en kun je op alle warmtebronnen gebruiken, ook je inductieplaat.

Vandaag koop je deze wok voor 24,50 euro.

Tip van ons als je voor de wok gaat: Zó breng je je wok perfect op smaak

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.