Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Recepten 11 nov 2020
Leestijd: 1 minuut

Lasagne uit de pan van Uit Pauline’s Keuken

Tien hoeraatjes voor onze Culy-friends Pauline en Annika, want de befaamde foodblog UitPaulinesKeuken.nl bestaat inmiddels 10 jaar. Om het jubileum te vieren, is er nu een eigen magazine verschenen van de dames: Feest! Culy deelt een lekker recept uit het magazine met je: lasagne uit de pan.

Wat een mijlpaal voor UitPaulinesKeuken.nl, zo’n tienjarig jubileum. Dat vieren ze met een prachtig magazine, in feestelijke sferen. Feest! telt 128 pagina’s met interviews met o.a. Donna Hay en Yvette van Boven, en tips over styling, no waste en natuurlijk recepten (wel 70 stuks).

Wij mogen alvast een recept uit het magazine met je delen en kozen voor lasagne uit de pan. I-de-aal voor een doordeweekse avond.

Lasagne uit de pan
Bron: Uit Pauline's Keuken / Feest

Lasagne uit de pan

Pel en snipper de ui en hak de knoflook fijn. Fruit dit aan in een pan in iets olijfolie.

Snijd de courgette in kleine blokjes en bak deze mee.

Voeg de passata en de erwten toe en breng de saus op smaak met peper, zout en oregano.

Snijd de lasagnebladen in reepjes en voeg ze bij de saus. Blijf af en toe roeren zodat de lasagne niet aan elkaar plakt. Wordt de saus te droog, voeg dan een klein scheutje water toe. Voeg vervolgens beetje bij beetje de spinazie toe, totdat alles geslonken is. Na ongeveer 10 minuten is de lasagne gaar.

Leg de bol burrata op de lasagne. Garneer met pesto, geraspte Parmezaan en verse basilicum.

> Feest! magazine is online te bestellen voor (€ 11,95)