Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Culinair nieuws 28 nov 2019
Leestijd: 3 minuten

Hebben! Black Friday deals op de lekkerste kookboeken

Het is eigenlijk nog geen Black Friday, maar gedurende de week vordert stromen er stiekem al heel wat mooie aanbiedingen en acties binnen. Vooral bij bol.com kun je deze week alles wat je nodig hebt voor een appel en een ei in huis halen. Vandaag staat helemaal in het teken van keuken en wonen, wat betekent dat het onze geluksdag is!

De kortingen gelden op allerlei handige keukenapparaten, maar ook op hele fijne kookboeken! Heerlijke kookboeken die je in de zak of onder de boom wilt leggen. Of gewoon stiekem zelf wilt houden, want een goed kookboek is altijd handig.

Kookboeken op Black Friday

Als je nog een fijn cadeau zoekt voor de feestdagen, is een kookboek vaak een leuk idee. Helaas kunnen ze wel ‘s prijzig zijn, maar deze boeken scoor je vandaag tegen fijne kortingen!

1. Smokey Goodness

Bron: bol.com

Wij zijn gek op de recepten van Jord Althuizen. Op Culy vind je een paar heerlijkheden van zijn hand (zoals de racletteburger uit zijn boek Winter BBQ of de smokey chicken sandwich uit dit boek).

Smokey Goodness staat vol met, de naam zegt het al, allerlei recepten waarbij roken en de barbecue een rol spelen. Een ‘lekker vet boek met ruige recepten’, lezen we op bol.com. Daar doen we het voor!

Je koopt Smokey Goodness nu voor 19,99 euro (i.p.v. 27,50 euro).

2. Home Sweet Home XMAS

 

Bron: bol.com

Dit fijne boek staat vol met heerlijke, winterse recepten van Yvette van Boven. Of je nu kerst viert met z’n tweeën of een hele tafel moet vullen voor tien personen, deze recepten maken je Kerst gegarandeerd tot een culinair succes.

Je koopt Home Sweet Home XMAS nu voor 20 euro (i.p.v. 29,95 euro).

Daarnaast zijn ook de kookboeken Home Made (25 euro), Home baked (25 euro) en Uit de oven van Van Boven (11,99 euro) tijdens Black Friday voor een prikkie te koop.

3. Dosia bakt vegan

Bron: bol.com

Dit prachtige boek staat bomvol met bakrecepten die je allemaal kunt maken als je veganistisch eet. Maar ook als je wel gewoon dierlijke producten eet, want de gerechten zijn allemaal heerlijk.

In het boek vind je cakes, koekjes, taarten en al het andere wat je zoete hartje begeert. En daar hoort af en toe zeker de nodige dosis zoet of vet bij.

Je koopt Dosia Bakt Vegan nu voor 23,99 euro (i.p.v. 29,99 euro).

4. De kunst van de Ialiaanse keuken

Bron: bol.com

De kunst van de Italiaanse keuken is het kookboek van topchef Massimo Bottura (die je wellicht kent van zijn Chef’s Table aflevering over zijn restaurant Osteria Francescana, het meest beroemde restaurant van Italië).

In dit kookboek vind je prachtige recepten van zijn hand, verdeeld over vier hoofdstukken.

Je koopt zijn boek nu voor 40,79 euro (i.p.v. 50,99 euro).

5. Easy Nordic

Bron: bol.com

Wij houden van de keuken van onze Noorderburen. Dit kookboek is een ode aan de IJslandse kunst van het leven. In het boek vind je 75 recepten van de chef Dagny Rós Ásmundsdóttir. Snel, gezond, lekker en dus de ideale maaltijd voor de doordeweekse dag.

Je koopt Easy Nordic nu voor 19,99 euro (i.p.v. 24,99 euro).

6. Puur Pascale 1 & 2

Bron: bol.com

Pascale Naessens is de best verkopende culinaire schrijfster van Vlaanderen en dat is niet voor niets: haar boeken draaien om gezond eten, met heerlijke recepten die makkelijk te bereiden zijn.

Je koopt haar kookboeken Puur Pascale en Puur Pascale 2 nu voor los voor 23,99 euro (i.p.v. 29,99 euro).

7. Jamie in 15 minuten

Bron: bol.com

Bijna iedereen heeft wel een kookboek van Jamie Oliver in huis. En dit kookboek is met name een feestje, want zoals de titel al doet vermoeden staan de gerechten in een mum van tijd op de keukentafel.

Je koopt Jamie in 15 minuten nu voor 20 euro (i.p.v. 29,99 euro).

 

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.