Redactie
Redactie Culinair nieuws 28 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

Black Friday: deze keukenapparaten sla je nu in met fikse korting

Black Friday wordt ontvangen met luid gejuich, maar ook met kritiek. Van een lekkere hoge korting op de keukenapparaten op ons verlanglijstje zijn wij niet vies, maar over elkaar heen buitelen in de witgoedwinkel is misschien niet zo chique. Gelukkig kun je onderstaande Black Friday Deals voor culy’s gewoon lekker online bestellen.

Wees er wel snel bij: deze Black Friday kortingen op keukenapparaten zijn alleen vandaag geldig!

1. KitchenAid keukenmachine

De heilige graal voor vele keukenprinsen en -prinsessen: een KitchenAid keukenmachine op het aanrecht. Geen goedkoop apparaat, maar tijdens Black Friday krijg je er eenmalig maar liefst 36% korting op. Verkrijgbaar in heel veel verschillende tinten, van tingrijs tot appelrood.

> KitchenAid keukenmachine met korting kopen

Bol.com

2. Tefal Gourmetstel

Leuk hoor die grote gebraden en ingewikkelde soufflés, maar in de praktijk blijkt het gros van Nederland nog stevig aan de gourmet te zitten met de feestdagen. Klinkt dat als een plan? Haal ‘m nog snel voor de feestdagen in huis, dat gourmetstel.

> Tefal Gourmetstel met korting kopen

Tefal Gourmetstel Black Friday
Bron: Bol.com

3. Magimix Power Blender

Fluweelzachte soepen en sauzen, snelle smoothies: een (goede) blender is eigenlijk wel onmisbaar in de keuken. De Power Blender van Magimix is daarnaast ook nog eens een lust voor het oog. Nu met een lekkere korting.

> Magimix Power Blender met korting kopen

Magimix Power Blender korting
Bron: Bol.com

4. AEG multifunctionele heteluchtoven

Met deze inbouwoven van AEG kun je bakken, grillen en ontdooien. Ook handig: het is een heel ruim exemplaar, met een grote bakplaat dan gemiddeld. Ideaal als je in grote hoeveelheden moet koken! Daarnaast beschikt deze oven over een technologie die ervoor zorgt dat je overal in de oven gelijkmatig gegaarde gerechten krijgt. Mogen we even jaloers zijn? Alleen vandaag van 829,- voor 299,- euro. Tel uit je winst.

> AEG inbouwoven hetelucht kopen

Bron: Bol.com

5. Princess IJsmachine

Heb je altijd al eens willen experimenteren met zelf ijs maken? Deze ijsmachine van Princess is tijdens Black Friday een kóópje. Ideaal om uit te proberen of het je ligt, dat ambacht van ijs maken. Maak er bijvoorbeeld zelf venkelijs mee, of basilicum ijs.

> Princess ijsmachine met korting kopen

Bron: Bol.com

6. BK Karaat+ pannenset

Zijn je oude vertrouwde pannen toe aan vervanging? De BK+ Karaat serie is een iconische serie van BK, bestaande uit drie kookpannen en een steelpan. Geschikt voor alle warmtebronnen (ook voor inductie), uitgevoerd met handgrepen die niet warm worden én ze kunnen in de vaatwasser. Alleen vandaag 84,99 euro in plaats van 219,- euro.

> BK Karaat+ pannenset met korting kopen

Black friday korting keukengadgets
Bron: Bol.com

Meer over keukenapparaten:

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.