Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 26 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

Je kunt binnenkort op een ‘Anthony Bourdain food tour’ door New Jersey

Het overlijden van culinaire held Anthony Bourdain heeft er wereldwijd flink ingehakt. De staat New Jersey brengt nu een eerbetoon aan de reiskok door een Anthony Bourdain food tour te organiseren. Wie wil, kan binnenkort een trektocht maken langs de favoriete restaurants van Bourdain in de staat.

We mogen Bourdain dan automatisch koppelen aan New York (waar hij woonde), maar de kok, presentator en auteur groeide op in New Jersey. In de plaats Leonia, om precies te zijn.

Anthony Bourdain Food Tour

De staat New Jersey wil nu graag een eerbetoon brengen aan de culinaire held door een food tour te organiseren langs Bourdain’s favoriete restaurants. De Anthony Bourdain Food Trail is al officieel goedgekeurd en binnenkort kun je dus als toerist mee langs de favoriete eetplekken van Bourdain door New Jersey.

Paul Moriarty – een afgevaardigde van New Jersey – zegt daarover in een verklaring: “Bourdain was een culinair icoon voor New Jersey. Het was hartverscheurend voor zijn fans en de mensen die hem kenden in Leonia om te horen over zijn overlijden. Een route langs zijn favoriete restaurants is een passende manier om de herinnering aan één van de bekendste chefs van New Jersey levend te houden.”

ハロウィンイベントの前に美味しいと評判のフィリーステーキのお店でランチしました♪ ほんと、知らなければ通過してしまうくらい小さいお店なのですが。 フィラデルフィア発のフィリーステーキは薄切りの牛肉とチーズを挟んだサンドイッチ。 フィラが近いのでこの辺りにも食べれるお店多いです。 ここのは玉ねぎも入っててこのタレがおいしい!! 甘じょっぱくてもう日本人が好きな味!! パンも通常長いのだけどここのは丸いパンで食べやすくて。 初めてフィリーステーキサンド美味しいと思ったー? ポテトもホクホクでスパイスが美味しくて子供も爆食いでした! また来ようーっと。 #フィリーステーキサンド #phillysteak #donkeysplacetoo #lunch #ランチ #サンドイッチ #アメリカ生活 #アメリカ駐在 #駐在生活 #駐在妻 #海外生活 #海外子育て #アメリカ子育て #ニュージャージー

96 Likes, 0 Comments – HIKORA (@hikorasara) on Instagram: “ハロウィンイベントの前に美味しいと評判のフィリーステーキのお店でランチしました♪ ほんと、知らなければ通過してしまうくらい小さいお店なのですが。…”

Philly Cheese Steak en gefrituurde hotdogs

Tijdens de ‘Anthony Bourdain Food Trail’ kunnen foodies op culinaire bedevaart langs 10 eetgelegenheden die Bourdain bezocht in zijn televisieprogramma ‘Parts Unknown‘, in 2015.

Je bezoekt bijvoorbeeld restaurant Kubel’s, waar je clam chowder en mac ‘n cheese met kreeft op de kaart vindt. Maar ook Hiram’s, waar je gefrituurde hotdogs kunt eten. En Donkey’s Place, waar je volgens Bourdain Philly cheese steaks eet die beter zijn dan die in Philadelphia.

Hieronder een paar fragmenten uit Parts Unknown in New Jersey:

The best cheesesteak isn’t from Philadelphia (Anthony Bourdain Parts Unknown: New Jersey)

A Jersey restaurant is giving Philadelphia a run for its money when it comes to cheesesteaks.

Anthony Bourdain’s next adventure? New Jersey (Parts Unknown)

Get a sneak peek at Anthony Bourdain’s next adventure in New Jersey. CNN Original Series “Anthony Bourdain Parts Unknown” airs Sunday, May 31, at 9pm ET/PT.

Is New Jersey ‘hip’? (Anthony Bourdain Parts Unknown)

Tony sits down with two Atlantic City comics to talk about the state’s hipness and humor. “Anthony Bourdain: Parts Unknown” airs Sundays at 9 p.m. ET/PT.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

The Daily Meal

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.