Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Inspiratie 5 mrt 2017
Leestijd: 1 minuut

Paesano’s maakt het lekkerste broodje van Philadelphia

Het loopt storm bij broodjeszaak Paesano’s in Philadelphia. Want hier zou je het állerlekkerste broodje van heel Philly kunnen krijgen. Maar wat maakt dat broodje zo onweerstaanbaar?

Doei cheesesteak!

Het beroemdste broodje van Philadelphia is de cheese steak sandwich: een lang broodje met plakjes biefstuk, héél veel gesmolten kaas, ui en groene paprika. Daar zou weleens verandering in kunnen komen, dankzij broodjeszaak Paesano’s. Want hier maken ze de populaire Arista.

Varkensvlees en provolone

Bestel de Arista en je krijgt een lang, wit broodje met langzaam geroosterd varkensvlees (van speenvarken dat in zijn geheel is geroosterd), rapini (ook wel bekend als raapstelen), lange groene pepers en scherpe provolone-kaas.

Net als de cheesesteak is het een vrij klef broodje vanwege het sappige varkensvlees en dat zou ‘m nou juist zo lekker maken. Het broodje kan trouwens ook in een glutenvrije versie worden besteld. Voor de Arista betaal je ongeveer €8,50.

De broodjeszaak serveert nog veel meer broodjes in Italiaanse stijl, waaronder een versie met krokant gebakken lasagne Bolognese, gerookte mozzarella en een gebakken ei.

Paesano’s in Philly

Ga je binnenkort naar Philadelphia en wil je dit broodje echt eens proeven? Paesano’s heeft drie locaties verspreid door de stad. Én Anthony Bourdain zou er ook al zijn gesignaleerd…

Check de website voor meer informatie.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.