Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Kooktips 12 apr 2019
Leestijd: 1 minuut

Dit is de trailer van de nieuwe Netflix-serie Street Food (van de makers van Chef’s Table)

De makers van Chef’s Table komen met een nieuwe serie naar Netflix waar we je eerder al over hebben bericht: Street Food. Speciaal voor iedereen van wie al die luxe niet per se hoeft. Street Food draait helemaal om chefs die voedselkarretjes en kraampjes runnen. En je kunt jezelf nu alvast vergapen aan de officiële trailer.

Na alle sterrenrestaurants een podium te hebben gegeven, is het nu tijd voor het volgende. Lekker kijken naar casual restaurantjes, food trucks en kraampjes die allerlei heerlijks serveren – van over de hele wereld.

Trailer Netflix’s Street Food

Blok in je agenda maar alvast een lekkere Netflix-avond. Street Food komt per 26 april naar Netflix met het hele seizoen van 9 afleveringen. De serie neemt je mee op een culturele reis van street food en de verhalen de mensen achter het eten.

En speciaal voor alle lekkerbekken met ons die niet kunnen wachten: bekijk hieronder alvast de trailer.

Zien: 3 foodseries om te bingewatchen

Street Food seizoen 1

In het eerste seizoen van Street Food word je meegenomen in de wondere wereld van Aziatische street food chefs. Je reist door negen Aziatische landen (Thailand, India, Taiwan, Japan, Zuid Korea, Singapore, Indonesië, Fillipijnen en Vietnam) en wordt lekker gemaakt met de eigenzinnige street food cultuur die er heerst.

Ook leuk op Videoland: De nieuwe serie ‘High Cuisine’ waarin Amsterdamse chefs met drugs koken

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.