Lai-Wah Chong
Lai-Wah Chong Kooktips 8 sep 2019
Leestijd: 1 minuut

4 tips om roerei nóg lekkerder te maken

Heerlijke en romige roereieren zijn wat ons betreft het ultieme comfort-food. Wist je dat je dit heerlijke ontbijt nóg lekkerder kunt maken? En dat ook nog eens op een simpele manier. Ons Vlaamse zusje Culy.be tipt 4 ingrediënten waarmee je een toffe twist aan je roerei geeft.

4 x roerei met een twist

Sojasaus

Probeer eens een klein scheutje sojasaus door je geklutste eieren te schenken in plaats van zout zoals je normaal doet. Dat geeft een heerlijk hartige smaak aan je roereieren. Umami!

Voeg romigheid toe

Ricotta, zure room, crème fraîche en zelfs yoghurt geven een zalig romige touch aan je roereieren. Schep tijdens het kloppen een eetlepel van een van deze ingrediënten door de eieren of voeg als laatste aan de pan toe wanneer je roerei bijna gereed is.

Mais

Neem een blikje mais uit je voorraadkast en bak de maiskorrels mee met je eieren. De combinatie van eieren met zoete mais is hemels!

Pesto

Wanneer je nog een potje pesto in de koelkast hebt staan of (nog beter) vers gemaakte pesto, schep er dan een eetlepel van door je eieren. Lekker kruidig met een vleugje Parmezaanse kaas.

De lekkerste roerei recepten:

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.