Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Inspiratie 5 jul 2019
Leestijd: 4 minuten

Culy’s Weekmenu: 7 dagen lekker én gezond eten

Maandag

Om de week goed af te trappen en je direct het gevoel te geven dat gezond ook écht heel lekker is, trappen we af met een overheerlijke Indiase dhal. Een echte feestmaaltijd, alleen al vanwege de kleuren.

Indiase dhal met kleurrijke wortels en tofu

vegan winterse gerechten
Nancy van Batenburg voor Culy

> Recept maken: Indiase dhal met kleurrijke wortels en tofu

Dhal staat bol van de specerijen waar je ‘t zo lekker warm van krijgt. Geurige koriander, gember, kurkuma en mosterdzaad maken deze linzenstoof samen met de kokosmelk tot een smaakbom.

Toe eten we een gezonde chocolademousse die je in vijf minuten op tafel zet. Wel zo makkelijk voor de maandag.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.