Zo maak je homemade dragonboter (heerlijk bij steak!)

Culy 29 sep 2018 Inspiratie

Heerlijk bij steak: dragonboter. En zo simpel om zelf te maken! In deze simpele stappen heb je in een handomdraai een smaakmaker voor bij je diner. 

Tip: begin vroeg van tevoren, want je boter moet zeker een paar uur opstijven en koud worden in de koelkast.

Dragonboter0001

Hak een bosje verse dragon fijn. Natuurlijk kun je ook andere kruiden gebruiken!

Dragonboter0002

Meng de fijngehakte dragon met zachte boter (dat roert wat makkelijker). Voeg eventueel wat zout toe.

Dragonboter0003

Roer goed door tot een gladde massa.

Dragonboter0004

Schep de dragonboter op plasticfolie.

Dragonboter0005

Druk aan tot een worst en draai strak op. In de koelkast leggen en na een paar uur serveren bij een heerlijke steak, entrecôte of côte de boeuf.

Lekkere recepten met boter in de hoofdrol:

Reageer op artikel:
Zo maak je homemade dragonboter (heerlijk bij steak!)
Sluiten