Culy
Culy Inspiratie 8 juli 2016

Dit zijn de 3 leukste food festivals dit weekend

Elke vrijdag vind je op Culy.nl een overzicht met drie van de leukste food festivals van Nederland. Met niet alleen food festivals en markten in Amsterdam, maar verspreid door het hele land. 

Worst Day – Amsterdam

Worstliefhebbers opgelet! Op zaterdag 9 juli slaan de worstmakers van Brandt & Levie de handen inéén met tal van producenten van (lokale) lekkernijen, zoals .

Tijdens dit barbecuefestival kunnen rasechte carnivoren hun hart luchten en genieten van meer dan alleen (geweldige) worst. Zo zijn er dj’s, live muziek, bbq-demo’s, bier & wijn, een enorme barbecue, maar ook chimichurri ribs, hotdogs, charcuterie en nog veel meer. En ja, er zijn óók vegetarische gerechten.

Worst Day – Zaterdag 9 juli – Houthavens, Amsterdam

TOOST Foodtruck Festival – Hoofddorp

Net als onder andere TREK en Lepeltje Lepeltje reist TOOST met een roedel aan foodtrucks door Nederland. Dit weekend strijken ze neer op het Raadhuisplein in Hoofddorp.

Tijdens het festival wordt het eten verzorgd door uiteenlopende foodtrucks zoals de Curryvan, It Rains Fishes, La Cubanita en de Scheveningse Oesterman. Daarbij geniet je van muziek door (plaatselijke) artiesten, een tafelvoetbal en is er een bioscoop voor kinderen.

TOOST – 8 tot en met 10 juli – Raadhuisplein, Hoofddorp

De Parade – Den Haag

Na Rotterdam gaat theaterfestival De Parade vandaag van start in Den Haag. Hoewel je hier komt voor de uiteenlopende theatervoorstellingen, is het festival inmiddels uitgegroeid tot een culinair paradijs.

Denk aan foodtrucks, maar ook pop-up restaurants en wijn- en cocktailbars met een uitgebreid aanbod. La Cantine is al jaren onze favoriet en met name de pasta met worst mag je niet overslaan, maar ook de hapjes van Wild van Wild, Artistic Crepe en Haute Friture zijn aanraders.

De Parade – 8 tot en met 17 juli – Westbroekpark, Den Haag

Paradeoptafel-_-Linguine-recept

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Dit zijn de 3 leukste food festivals dit weekend
Sluiten