Redactie
Redactie Gadgets 6 dec 2015
Leestijd: 2 minuten

De mooiste kerstcadeaus om van te dromen

Over drie weken vieren we alweer Kerstmis en ook in Nederland wordt het (net zoals in de VS) steeds meer traditie om cadeautjes te geven. Of het nu gaat om een kleinigheidje of helemaal niks: dromen mag altijd. Toch? Daarom de mooiste kerstcadeaus om van te dromen. 

KitchenAid

Het idee voor dit artikel begon met de KitchenAid Spiralizer waar we eerder over schreven. Tientallen lezers gaven op social media aan dit wel als kerst- of Sinterklaascadeautje te willen krijgen, maar who are we kidding: willen we niet stiekem alles van KitchenAid?

Of het nu de droom van (bijna) elke foodie de standmixer is, het geweldige pasta-opzetstuk of ‘slechts’ een van de accessoires: KitchenAid is altijd een goed idee.

Multifunctionele plank

Wij zijn dól op houten planken en hebben ze écht in alle soorten, maten en materialen, maar de snijplank met dienblad van WMF spant de kroon.

Ideaal als je bezig bent met de mise en place voor je gerecht en tijdens het snijden ingrediënten apart wilt leggen! Via De Bijenkorf voor €99,95.

Global-messen

Op de Culy redactie snijden we al jaar en dag met messen van Global. Ze zijn vlijmscherp, prachtig ontworpen en onverwoestbaar.

Ja, ze zijn flink aan de prijs, maar als je kijkt naar de kwaliteit is de verhouding tiptop. Vanaf €36,50 bij de goed gesorteerde keukenwinkel.

Maatlepels

Tot slot een gadget waarvan we nooit hadden gedacht dat dat ooit écht mooi zou kunnen zijn: maatlepels. Ideaal als je veel bakt, maar ook voor hartige gerechten ontzettend handig.

Deze set van Ferm Living is gemaakt van messing en bevat lepels met een inhoud van 1 cup (240 milliliter), 100, 50 en 25 milliliter. De set bestel je voor €60,- bij De Bijenkorf.

Risottopan van Lagostina

We zijn ons ervan bewust dat een aparte risottopan volkomen onnodig is, maar mán wat is dit exemplaar van Lagostina prachtig.

Er zit een flink prijskaartje aan (€249,95), maar gelukkig kun je er ook meer dan alleen risotto in bereiden. Online te koop bij Bol.com en Fonq.nl.

Gouden waterkoker

Tja, en als we dan toch bezig zijn mag deze gouden waterkoker van Jacob Jesen er ook nog wel bij. Voor €129,- bestel je ‘m bij De Bijenkorf en is -ie all yours.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.