Redactie
Redactie Gadgets 16 dec 2012
Leestijd: 1 minuut

Dit moéten we hebben: een KitchenAid pastapers

Wauw. Hier hebben we eigenlijk geen woorden voor, maar omdat we dit niet bij jullie weg kunnen houden stappen we over ons enthousiasme heen. Dit KitchenAid opzetstuk is namelijk de beste so far.

Dat we fan zijn van KitchenAid is duidelijk, en ook de opzetstukken zijn stuk voor stuk bijzonder. Maar dat er iets bestaat als deze pastapers hadden we nooit durven dromen. In plaats van dat je urenlang je pasta door steeds smallere persen draait en vervolgens er spaghetti, fettucini of tagliatelle van maakt, maak je met deze pers in een paar minuten de lekkerste verse spaghetti, fusili en bucatini (ja!).

KitchenAid Pastapers

Het werkt als volgt: kneed je pastadeeg zodat het klaar is om te bewerken en vul de pers met 3 hompjes ter grote van een walnoot. Kies je favoriete vorm, zet de machine aan (jep, vol automatisch) en je hebt heerlijke verse pasta, zonder enige moeite. Waarom we zo lyrisch zijn van dit opzetstuk is vanwege twee redenen:

1. Je hoeft, naast het kneden van je deeg, géén moeite te doen om de pasta er in degelijke vorm uit te krijgen.

2. Je kan er naast de traditionele lintpasta ook andere vormen mee maken, iets wat voorheen toch echt alleen was weggelegd voor de experts. Maak bijvoorbeeld bucatini (holle spaghetti), leuke macaroni, rigatoni of zelfs fusili!

Need we say more? Het lijkt ons van niet, al moeten we er tot ons verdriet wel bij vertellen dat het fijne opzetstuk gepaard gaat met een fijne prijs. Voor €199,- koop je de KitchenAid Pasta Press bij kookwinkel Oldenhof, maar dan heb je wel wat.

KitchenAid Pastapers5KitchenAid Pastapers6KitchenAid Pastapers7KitchenAid Pastapers8
KitchenAid Pastapers2

 

De beste start van je weekend 🥐

Iedere zaterdag het laatste culinaire nieuws, restaurant-tips en bijzondere ontdekkingen in je mailbox met Culy weekend!

Reageer op artikel:
Dit moéten we hebben: een KitchenAid pastapers
Sluiten