Redactie
Redactie Inspiratie 5 jan 2016
Leestijd: 1 minuut

Culinaire docuserie The Mind of a Chef eindelijk te zien op Netflix!

Goed nieuws voor foodies met een abonnement op de streamingdienst Netflix: vanaf nu is de culinaire docuserie The Mind of a Chef eindelijk te zien in Nederland!

Al jarenlang is de serie geliefd in Amerika, maar nog niet eerder was de serie te zien in Nederland. Omdat we de trailers zó veelbelovend vonden, hebben we wel al stiekem een paar afleveringen gedownload en we zijn hooked vanaf de eerste minuut.

The mind of a Chef

In de Amerikaanse serie The Mind of a Chef nemen de programmamakers niet alleen een kijkje achter de schermen bij een aantal van de beste chefs ter wereld.

Ze duiken als het ware in hun ziel om erachter te komen wat hun drijfveren, passies en gedachten zijn.

Elk seizoen staat in het teken van één of meerdere chefs, zo zagen we onder andere David Chang (seizoen 1), April Bloomfield (2) en Magnus Nilsson (3) voorbij komen. Seizoen 4 is op dit moment in de maak en draait om Gabrielle Hamilton en David Kinch.

De waanzinnige muziek (bijna net zo mooi als bij Chef’s Table), Anthony Bourdain als voice-over en de meest aantrekkelijke beelden zorgen ervoor dat je na het zien direct de keuken in wil duiken om te gaan koken. Ja, The Mind of a Chef wíl je zien!

Prijzen

Niet alleen wij zijn overigens lyrisch over de serie. Eerder werd The Mind of a Chef al bekroond met een James Beard award en maar liefst vier (!) Emmy’s.

The Mind of a Chef seizoen 1 tot en met 3 is vanaf nu te zien op Netflix. Tip: kijk de serie met een goedgevulde maag, het water loopt je namelijk aan een stuk door in de mond. 

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.