Culy
Culy Inspiratie 31 maart 2015

Chef’s Table: nieuwe culinaire docuserie over de beste chefs ter wereld

Chef’s Table is de nieuwe culinaire documentaireserie van filmmaker David Gelb, regisseur van Jiro Dreams of Sushi. In Chef’s Table geeft Gelb een kijkje in de keukens van zes gerenommeerde chefs van over de hele wereld. Van Massimo Bottura in Italië tot Francis Mallmann in Buenos Aires.

Chef’s Table bestaat uit zes delen van ieder één uur en ieder deel concentreert zich rond het leven van één chef. In Chef’s Table zijn te zien: Massimo Bottura (Osteria Francescana in Modena, Italië), Dan Barber (Blue Hill in Stone Barns en in New York City, VS), Francis Mallmann (Patagonia Sur in Buenos Aires, Argentinië), Niki Nakayama (n/naka in Los Angeles, VS), Ben Shewry (Attica in Melbourne, Australië) en Magnus Nilsson (Fäviken in Järpen, Zweden).

Massimo-Bottura-1
Massimo Bottura

Filmmaker David Gelb maakte van iedere chef een portret: waarom doen ze wat ze doen? En wat hebben ze doorgemaakt? Antwoord op deze en vele andere vragen komen aan bod in de serie, verteld door de chefs zelf en de mensen die dicht bij hen staan. Emotie, obsessie, passie, maar ook koppigheid: volgens David Gelb zijn dat de belangrijkste ingrediënten voor een chef en kunstenaar ineen.

Vanaf 26 april is Chef’s Table exclusief op Netflix te zien. Wij kunnen niet wachten!

Ben-Shewry-1
Ben Shewry
Francis-Mallmann-1
Francis Mallmann
Niki-Nakayama-1
Niki Nakayama

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Chef’s Table: nieuwe culinaire docuserie over de beste chefs ter wereld
Sluiten