Redactie
Redactie Afhalen 6 nov 2014
Leestijd: 1 minuut

Thrill Grill

Thrill Grill kennen we van hun foodtruck met fijne burgers. Hij stond in Amsterdam op Het weekend van de rollende keukens, we spotte hem bij Kanen bij… én zagen hem op de Pure Markt. Vervolgens kwam er een zéér succesvol pop-up restaurant in de Amsterdamse Wolvenstraat. En nu heeft Thrill Grill eindelijk zijn eigen (vaste!) restaurant in De Pijp! 

Nadat het pop-up restaurant in de Amsterdamse Negen Straatjes sloot, was er een korte stilte. Veel fans vroegen zich af, Culy incluis, wanneer er een vervolg zou komen op de hamburgerhit. That time has come!

Deze week opende aan de Gerard Doustraat een ‘vaste’ Thrill Grill. Een restaurant waar de beste hamburgers van sterrenchef Robert Kranenborg op het menu staan. Een blijvertje, hopen we!

Culy’s hoofdredacteur ging uiteraard direct proeven. En dat smaakte goéd! Ze at de Thriller met veel smaak op.

De signature burger wordt de Thriller genoemd: een burger met onder andere 100 procent rundvlees van Hollandse weidekoeien, bladsla, tomaat, kaas, knapperige bacon van Brandt & Levie en zuur van Kesbeke op een krokant broodje. Maar er is meer: een skinny burger, zalmburger én grilldog. Allen geserveerd met huisgemaakte friet en mayonaise.

En goed nieuws: je kunt er niet alleen plaatsnemen aan één van de stoere houten tafels op de lekkere leren banken, je kunt ook een burger mee naar huis nemen. OMG!

Houd de Facebook-pagina en website in de gaten voor updates!

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.