Maaike Kooijman
Maaike Kooijman Restaurants 12 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

Tommy’s & Zuurveen in Den Haag: kleurrijke gerechten voor een fijne prijs

Elk jaar reikt het AD de Gouden Pollepel uit, een prijs voor het beste restaurant in een bepaalde omgeving. Eén keer raden welk plek in Den Haag dit jaar werd bekroond? Juist: Tommy’s & Zuurveen, dat toen overigens nog Tommy’s by Janssen heette en pas een paar maanden open was.

Tom Janssen en Teun Zuurveen zijn twee jonge vrienden die hun gasten niet alleen lekker eten, maar ook een heleboel gastvrijheid serveren. En goed ook, als je naar de online recensies kijkt.

Afbeelding van Tommy's & Zuurveen restaurant in Den Haag 2

Het menu bj Tommy’s & Zuurveen in Den Haag

Bij Tommy’s & Zuurveen kies je uit een menu van drie, vier of vijf gangen. Het huidige driegangenmenu met vlees en vis kost bijvoorbeeld 35 euro, het vegetarische 33 euro; voor vijf gangen betaal je 50 euro.

De gerechten zijn kleurrijk, gevarieerd en bovenal erg lekker! Met de huidige kaart eet je er bijvoorbeeld kreeft met kokos en asperge, gevolgd door melkkoeienvlees en artisjok. De chef geeft geeft bij ieder gerecht een toelichting en je krijgt lekker grote porties.

Afbeelding van Tommy's & Zuurveen restaurant in Den Haag 3
Afbeelding van Tommy's & Zuurveen restaurant in Den Haag 4

Alles zelfgemaakt

Kies je voor vegetarisch, denk dan aan combinaties van snijboon met aardpeer en Parmezaan, of knolselderij met paddenstoel en sambai-azijn. En o ja, ook de toetjes zijn niet verkeerd. De smaken zijn top en alles is natuurlijk zelfgemaakt, tot het brood aan toe.

Uiteraard kun je ook een bijbehorend wijnarrangement bestellen. Extra leuk: er is ook een goedkoper BOB-arrangement voor wie naar huis moet rijden, zwanger is of gewoon niet wil drinken maar wel gezellig mee wil doen. Daarnaast zijn er fantastische huisgemaakte gin tonics.

Afbeelding van Tommy's & Zuurveen restaurant in Den Haag 5

Kortom: een fijne plek in het Zeeheldenkwartier in Den Haag. Gaat dat proeven!

Het adres van Tommy’s en Zuurveen

Veenkade 19
2513EG Den Haag

Het restaurant is van woensdag t/m zondag geopend van 18.00 tot 22.30 uur; lunchen kan van vrijdag t/m zondag tussen 12.00 en 14.00 uur. Reserveren kan via de website óf op Facebook.

Meer restaurants in Den Haag:

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.