Redactie
Redactie Inspiratie 6 mrt 2014
Leestijd: 1 minuut

Sterrenchef Edwin Vinke haalt Zeeland naar Amsterdam voor Envyted

In maart 2013 kookten eenmalig vier chefkoks (Michael Wolf, Nick Bril, Richard van Oostenbrugge & Michiel van der Eerde) samen bij restaurant Envy in Amsterdam, onder de naam Envyted. Dit jaar wordt het succes herhaald.

Dit jaar staan Envy-chef Michael Wolf en tweesterrenchef Edwin Vinke van De Kromme Watergang samen in de keuken van de Amsterdamse zaak. Kortom: een unieke Zeeuwse belevenis aan de Amsterdamse grachten.

Alleen op maandag 7 en dinsdag 8 april kunnen gasten genieten van een exclusief acht-gangendiner of vijf-gangenlunch, bereid door de twee chefs. Op deze dagen zullen de zilte en aardse smaken van de Kromme Watergang worden gecombineerd met een aantal van Michael’s favoriete Envy gerechten.

Prijzen & reserveren

Het 8 gangen ‘Envyted Diner Menu’ kost €105,- met een bijpassend wijnarrangement voor €45,-. Het 5 gangen ‘Envyted Lunch Menu’ kost €75,- met een bijpassend wijnarrangement voor €35,-.

Reserveren kan via 02o-3446407 of via www.envy.nl/nl/reserveren, reserveringen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Wees er dus snel bij!

IMG_1606

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.