Auke Sprangers
Auke Sprangers Restaurants 14 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Ranchi Amsterdam (die van die lekkere sando’s) heeft een locatie op de Albert Cuyp

Ken je ‘m nog; dat verhaal over die twee broers die tijdens de lockdown de katsu sando perfectioneerden tot in de details en deze gingen rondbrengen? Wij gaan er nog regelmatig voor en dus werden we érg gelukkig van het nieuws dat de jongens van Ranchi nu een permanente locatie hebben.

Ranchi

We schreven eerder al een lofzang over de sandwiches van het het culinaire duo. Wat kunnen we anders doen bij een sandwich bezorgservice die precies die goddelijke sandwich tot leven brengt die voorheen zo lastig te verkrijgen was?

Trend: de katsu sando is de hotste sandwich van Londen

Sando

Toch even terug naar die sando – want dat verdient ‘ie. De basis is simpel, maar het wordt pas echt indrukwekkend wanneer de ingrediënten van topkwaliteit zijn, er een beetje goede techniek aan te pas komt en ‘ie natuurlijk met liefde is bereid. Niet heel gek dat de exemplaren van Ranchi ook tussen onze favoriete broodjes van Amsterdam staan, dus.

Favoriete exemplaren blijven toch de katsu sando met kip en de tamago sando, met eiersalade. Alhoewel we ons graag binnenkort ook willen overgeven aan die met garnalen en bruine botermayo met sriracha.

Albert Cuyp

Dat gaan we dus in levende lijve ondervinden, namelijk bij de permanente locatie van Ranchi op de Albert Cuypstraat in Amsterdam. We volgden de verbouwingsperikelen al via Instagram, maar na enige vertraging is het zover: de broodjes zijn eindelijk af te halen.

En, niet geheel onbelangrijk, we zagen al enige teasers voorbijkomen over een waarschijnlijke uitbreiding van het menu zeer binnenkort. Houd de broers in de gaten dus!

Het adres van Ranchi Amsterdam:

Albert Cuypstraat 260h, Amsterdam

Kijk voor meer info en openingstijden op de website of de Instagram pagina van Ranchi Amsterdam

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.