Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Restaurants 16 mrt 2019
Leestijd: 2 minuten

Effe wachten… Pizza Beppe in Utrecht voor échte Napolitaanse pizza’s

Gek op pizza? Wellicht een retorische vraag, want zijn er überhaupt mensen die niet van pizza houden? Ik ken ze in ieder geval niet. Dus speciaal voor de liefhebber – en daarmee dus iedereen – is er Pizza Beppe in Utrecht. Een plek waar je de échte pizza Napoletana kunt eten.

Pizza Beppe is het eerste restaurant in Nederland dat is geaccepteerd bij de zogeheten Associazione Verace Pizza Napoletana. Dat klinkt officieel, en dat is het ook. Het houdt in dat de pizza’s op de authentieke, Napolitaanse manier bereid worden. En dat alleen al klinkt ons als hele lekkere pizzasaus in de oren

Pizza’s zoals ze in Napoli maken

Bij Pizza Beppe maken ze pizza’s volgens het originele Napolitaanse recept en volgens de authentieke regels en guidelines van de ‘uitvinders’ van de pizza. En dat is wat de pizza’s zo goed maakt. Zoals ze zelf zeggen: ‘We bring you pizza as pizza should be. Nothing more, and certainly nothing less.’

Houtoven pizza’s

Wat je dan zoal kunt verwachten? Houtoven pizza’s met prachtige korsten waar je direct je tanden in wilt zetten. Toppings die perfect bij elkaar passen, maar die je ook zelf bij elkaar kunt kiezen en zo je eigen pizza kunt samenstellen. Dit is pizza heaven.

Ook aan de veganistische mensen is er gedacht. Er staat een vegan pizza op het menu met bospaddenstoelen, tijm, rode ui, knoflook.

Eten bij Pizza Beppe

Klinkt het je goed in de oren en wil je de proef op de som nemen? Je vindt Pizza Beppe in Utrecht aan de Hardebollenstraat 10 en de Vleutenseweg 124. Het restaurant is dagelijks geopend. Check voor de exacte openingstijden de website.

Ook zijn er twee vestigingen in Amsterdam. Je vindt Pizza Beppe aan de Middenweg 23, Nassaukade 379 en de Roelof Hartstraat 27.

Andere heerlijke pizza’s

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.