Redactie
Redactie Restaurants 21 jun 2016
Leestijd: 1 minuut

Het Haagse Pistache Café is speciaal voor liefhebbers van healthy én guilty pleasures

In de prachtige Prinsenstraat in Den Haag opende onlangs het schattige Pistache Café haar deuren voor liefhebbers van zowel gezond eten als guilty pleasures

In de keuken wordt met zoveel mogelijk verse biologische producten gewerkt. Het interieur is fris, vrolijk en met name groen, en de sfeer is er gemoedelijk.

Pistache Café in Den Haag

Begin de dag met boekweitpannenkoekjes met vers fruit en cashew cream, een acai bowl of wentelteefjes met bosvruchten, honing en yoghurt. En heb je zin in iets stevigers? Ga dan voor een lekker eitje op toast, eventueel met bacon, kaas of zalm.

Voor de lunch ben je hier ook aan het juiste adres. Denk aan de publiekslieveling avocado op toast, maar ook een broodje carpaccio met pistachemayo, een warme panini met Parmaham, vijgen en blauwe kaas of een goddelijke bietensalade met geitenkaas, spinazie en walnoot-basilicumdressing.

Hongerig? Ontdek hier meer heerlijke restaurants in Nederland

Tot slot zijn de taarten, waaronder de pistache-cheesecake, huisgemaakt. En heb je geen tijd om al het lekkers daar op te eten? Dan kun je ook alles meenemen voor onderweg, thuis of in het park.

Adres Pistache Café

Je vindt het café aan de Prinsestraat 134 in Den Haag. Pistache Café is zeven dagen per week vanaf 08.00 geopend tot etenstijd. Kijk op de website voor het menu en meer info.

Ook lekker in Den Haag

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.