Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Afhalen 4 aug 2017
Leestijd: 1 minuut

Mr Salad in Rotterdam weet wat goed voor je is

Mr Salad in Rotterdam weet wat goed voor je is! Hier bieden ze een alternatief voor de vette hap met salades, soepen, wraps, sappen en smoothies. Bovendien zijn er veel vegetarische en vegan opties.

Lekker afhalen

Groenten en fruit spelen de hoofdrol en komen uit de buurt. De saladebar is zeven dagen per week open voor lunch en diner. Je kunt je maaltijd ook afhalen. Vanaf 11:00 uur kun je op dinsdag t/m zaterdag komen ontbijten.

Zo kun je hier je dag goed beginnen met een smoothie bowl, havermout of een matcha fruit bowl.

Mr Salad

Cool Dutch

Lunch of dineer met de Poke me bowl (met o.a. zalm, sojabonen, zeewier, maïs), een Power Buddha bowl (bruine rijst, kip, quinoa, asperges en aubergine), een soepje of een wrap.

Maar het draait natuurlijk vooral om de salades. Probeer bijvoorbeeld de Thai Chicken met kip, cashewnoten, mango en taugé, de Cool Dutch met pompoen, rode kool, granaatappel en avocado of de Silky Salmon met gerookte zalm, aardbeien, groene appel en bladspinazie.

Mr Salad

Mix & match erop los

Ook leuk: stel zelf je salade of wrap samen uit een lange lijst van ingrediënten. Van sugar snaps tot zoete aardappel en van kokosschaafsel tot aan blauwe bessen.

En klopt je sweet tooth? Ga voor gezonde lekkernijen die glutenvrij, lactosevrij en zonder geraffineerde suiker zijn gemaakt. Een Raw Bounty of Raw Snicker bijvoorbeeld, of de straciatella-pecan-cheesecake.

Mr Salad is van maandag t/m zondag geopend. Check Facebook voor de openingstijden.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.