Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Restaurants 5 mei 2018
Leestijd: 2 minuten

Miso Sushi in Rotterdam: all-you-can-eat sushi, maar dan sexy

All-you-can-eat sushi is meestal niet heel sexy. De locatie, het interieur, de kwaliteit van de ingrediënten: de hele ervaring op zich is niet echt een ervaring te noemen. Daar brengt Miso Sushi in Rotterdam verandering in. Het restaurant combineert het all-you-can-eat concept met dat wat fine dining zo aantrekkelijk maakt.

Miso sushi in Rotterdam: makes miso happy

Miso Sushi opende onlangs in Central Plaza in Rotterdam. Je kunt er Japanse en Aziatische gerechten eten volgens het all-you-can-eat concept. Dit type restaurants heeft meestal niet het meest stijlvolle interieur, maar Miso Sushi laat zien dat het ook anders kan.

Klassieke Japanse elementen en Europees design maken er een karaktervolle, warme, hippe hotspot van. Er hangen sfeervolle lampions en lampen en de bankjes en stoelen zijn bekleed met zachte stoffen. Eye-catchers zijn de twee enorme muurschilderingen van Japanse sumoworstelaars. Die wil je meteen op de foto zetten.

Miso Sushi uit eten in Rotterdam

Menu Miso Sushi: 100 Aziatische gerechtjes

Nu wil het oog natuurlijk altijd wat, maar het gaat vooral om wat je hier kunt eten, natuurlijk. Het menu beslaat ruim 100 Aziatische gerechtjes die je allemaal onbeperkt kunt bestellen. Twee uur lang is het go-time, verspreid over 5 rondes. Er zijn nigiri met tonijn tataki, octopus en zeebaars, maar ook kakelverse maki met zalm & mango, pikante beef of gegrilde paling.

Daarnaast zijn er ook bite size poké bowls met zalm en tonijn en gerechten van de grill, zoals octopus en yakitori en gegrilde zeebaars met miso saus.

Eten bij Miso Sushi

De kosten? Onbeperkt dineren vanaf € 27,50, lunchen vanaf € 19,50. Er zijn ook à la carte gerechten. Helemaal handig: er is ook een sushi counter speciaal voor afhaal, die door de chefs wordt volgestouwd met verse gerechten in handige take-away bakjes. Het adres?

Miso Sushi

Plaza 2 
3012 CW, Rotterdam

Miso Sushi is van maandag t/m zaterdag vanaf 12:00 uur geopend. Kijk voor meer info op de site van Miso Sushi.

Andere heerlijke restaurants in Rotterdam

Meer opties nodig? Check al onze restaurants in Rotterdam.

Miso pasta
Unsplash
Miso Sushi

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.