Redactie
Redactie Bakkerij / Patisserie Bijgewerkt: 11 feb 2015
Leestijd: 1 minuut

Le Pain Quotidien

Ervaren kok Alain Coumont ging op zoek naar het perfecte brood met zachte binnenkant en knapperige korst, en begon uiteindelijk Le Pain Quotidien. Een bakkerij, patisserie, lunchroom en fijne hangplek in één. Inmiddels is het concept flink uitgebreid en zijn er tientallen filialen over de hele wereld. 

Geniet van heerlijke taartjes, goed belegde broodjes en nog zoveel meer lekker aan de communal table. Alles wordt zelf gemaakt, van het brood tot de jams en van het deeg tot de chocopasta. Mmm…!

Klik hier voor de website en informatie over de verschillende locaties.

Bron: Facebook

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Kerst komt eraan! Kook mee met Culy 🎄

Van verfijnde voorgerechten tot magische desserts, ontvang dagelijks ons recept van de dag.