Auke Sprangers
Auke Sprangers Restaurants 13 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Koffie, pastries en meer bij Jules coffee + concept in Haarlem

Ze zijn niet aan te slepen in de grotere – en inmiddels ook kleinere – steden die Nederland rijk is: goede koffiebars. We hoeven dus gelukkig steeds minder ons best te doen om écht goede koffie te vinden. Dit jaar kwam daar ook Jules coffee + concept bij in Haarlem. En dat ziet er niet alleen indrukwekkend uit, zo smaakt het ook.

Koffie, pastries en kinderkleding bij Jules coffee + concept in Haarlem

Eigenaren Linda Tol en Renwe Jules kwamen er door hun vele reizen achter dat hun liefde voor koffie groot was. Na op verschillende plekken over de wereld gewoond te hebben, besloot Renwe zijn passie voor koffie en liefde voor esthetiek te volgen en te verdiepen. Het werd tijd voor een vaste koffieplek van kwaliteit in hun nieuwe woonplaats.

Koffie én meer bij Jules in Haarlem

En die nieuwe woonplaats, dat was Haarlem. In een stijlvol en karakteristiek hoekpand op de Turfmarkt om precies te zijn. Het doel? Kwalitatieve koffie en pastries in een stijlvol interieur, zonder in te leveren op een goeie sfeer.

Renwe verdiepte zich nog verder in het product, het stel nam een interieurarchitect in de arm en besloot het assortiment uit te breiden met duurzame cadeautjes, al dan niet voor kinderen.

Keramiek

Het resultaat mag er wezen: met oogverblindende en tongstrelende pastries als bomboloni’s en brioche buns van erkende leveranciers als Ulmus Bakkerij en Saint-Jean én de mooiste en lekkere koffies geserveerd in handgemaakt keramiek, zit je eigenlijk op alle vlakken gebakken bij Jules in Haarlem.

En met die gezelligheid zit het ook wel goed: na het drinken van een mocha cappuccino vergezeld door een plak appel-lavendelcake kun je alle tijd nemen om door de zorgvuldig geselecteerde kinderkleding of cadeaus te gaan.

Adres en openingstijden van Jules coffee + concept:

Turfmarkt 2

2011 CA Haarlem

Geopend op maandag t/m zaterdag van 08:00 t/m 16:00 en op zondag van 09:00 t/m 16:00.

Meer hotspots in Haarlem?

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.