Gastrovino La Liguria: wijnshop en slow food restaurant in één

Wijnliefhebbers opgelet: hier komt namelijk een sublieme tip voor jullie volgende dagtrip. Reis je namelijk naar Leidschendam, dan tref je daar Gastrovino La Liguria. Niet alleen haal je er de beste wijnen, je kunt er achteraf ook genieten van Italiaans slow food, mét wijn natuurlijk.

Gastrovino La Liguria is dus een wijnshop en restaurant in één.

View this post on Instagram

Zeven dagen per week zijn wij geopend. En inderdaad. Dus ook op zondag!⁣ ⁣ Vanaf 12.00 uur kun je weer bij ons terecht voor een mooie fles wijn. Of een lekker broodje. Misschien wel een verse pasta óf een pizza. ⁣ ⁣ Zodat je van je Sunday een échte funday kunt maken. Zélfs met dit weer… 🍷

A post shared by G A S T R O V I N O (@gastrovinoleidsenhage) on

Wijnshop…

En met wijnshop, bedoelen we ook écht een wijnshop. Als in: een winkel met een gigantisch assortiment van rond de 750 wijnen.

Het assortiment is dus uitgebreid maar ook onderscheidend: van speciale vintage wijnen tot exclusieve flessen uit het hogere segment. Voor elke gelegenheid is er wel een flesje te vinden, die je met liefde wordt geadviseerd door één van de sommeliers ter plaatse.

…en restaurant

Daarna even bijkomen van al dat shoppen? Schuif je benen dan onder de tafel in de wijnbar. Daar kun je uiteraard wijnen drinken, maar ook meteen een hapje eten.

De rode draad in de menukaart is Italiaans slow food, ofwel: puur, mooi en eerlijk eten. Ciabatta broodjes met vitello tonnato, caprese met San Marzano en buffelmozzarella, ravioli met porcini,… Je begrijpt het wel. Daarnaast staat er ook een aantal pizza’s op de kaart met ook hier weer de mooiste ingrediënten.

View this post on Instagram

Lekkere trek begrijpen wij als geen ander. En daarom hebben wij op onze menukaart een aantal gerechten opgenomen die óók mee naar huis kunnen. Of die je lekker uit het vuistje kunt eten. ⁣ ⁣ Eentje daarvan is de 'Ciabatta carpaccio tartufo'. Een broodje met vers gesneden rundvlees, truffelmayonaise, Parmezaanse kaas én rucola.⁣ ⁣ Enjoy 💥⁣ ⁣

A post shared by G A S T R O V I N O (@gastrovinoleidsenhage) on

Wine drive thru

En oh ja: heb je wel héél enthousiast wijnen geshopt? Bespaar jezelf dan het zwaarbeladen ritje naar naar je parkeerplek.

Gastrovino heeft namelijk een handige drive thru, waar je je aankopen gewoon voor de deur kunt ophalen! Gemakkelijker wordt het niet.

Adres en openingstijden Gastrovino La Liguria

Snel een voorraadje wijn aanleggen en genieten van de keuken van Gastrovino? Navigeer naar:

Liguster 79, 2262 AC Leidschendam

Gastrovino La Liguria is dagelijks geopend. Check de website voor de exacte openingstijden.

Meer met wijn?

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Gastrovino La Liguria: wijnshop en slow food restaurant in één
Sluiten