Culy
Culy Afhalen 19 augustus 2015

Feel Good

Waar je in Amsterdam niet over straat kunt zonder ook maar een juicebar tegen te komen, lijkt de health trend nog niet volledig ingeburgerd in Groningen. Maar, Feel Good brengt daar al ruim een jaar verandering in. Hier kom je voor sapjes, salades, broodjes én gezonde zoetigheden. 

Volledig in lijn met de trend wordt er gewerkt met zoveel mogelijk producten uit de regio die bij voorkeur biologisch zijn én bannen ze geraffineerde suikers. Zo kun je de dag starten met een goed vullend sapje van groenten of fruit (of een combinatie), yoghurt met granola en zelfs speltpannenkoeken met ‘een grote berg fruit’.

Ook fijn: heb je last van een allergie of intolerantie? Geef dit dan van tevoren aan zodat ze er optimaal rekening mee kunnen houden.

kikkererwten_salade_feel_good11667389_1664612757106094_1259884138252146422_n

Ook ‘s middags is het hier goed toeven en kun je terecht voor goed gevulde en vooral érg smakelijke salades, maar ook belegde broodjes. Denk aan salade met boerderijkip en boontjes, broodjes met hummus of geitenkaas, een ‘écht broodje gezond’ en suikervrije muffins.

Leuk is dat ze voedselverspilling tegen proberen te gaan en je stimuleren om restjes mee te nemen in een doggiebag.

Dagje in Groningen? Bekijk dan ons volledige overzicht met leuke hotspots.

blueberry_muffin_feel_goodsalade_quinoa_feel_good

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Feel Good
Sluiten