Redactie
Redactie Inspiratie 19 aug 2015
Leestijd: 1 minuut

5 hotspots voor een culinair dagje Haarlem

Haarlem is een fijne stad om een dagje doorheen te struinen; de binnenstad heeft allerlei gezellige straatjes en het loopt er over van de culinaire hotspots. Wij geven je graag een aantal suggesties voor een hapje en drankje.

Anne&Max
Zijlstraat 41, Haarlem

Begin je dag goed met een ontbijtje bij Anne&Max. Vanaf 8.00 uur (op zondag vanaf 9.00 uur) kan je hier terecht voor croissantjes, havermout met vers fruit of een lekker hartig ontbijt met ei en spek. En bestel er een kop koffie en een vers sapje bij!

Wij zijn óók fan van de Anne&Max-vestigingen in Amsterdam.

Bron: Facebook

Hofje zonder zorgen
Grote Houtstraat 142A, Haarlem

Voor een kop koffie met een lekker stuk taart, een fijne lunch of uitgebreide high tea; het Hofje zonder zorgen is er een zeer geschikte plek voor.

Bos
Kleine Houtstraat 22, Haarlem

Voor een sapje to-go loop je even langs bij Bos. De sapjes worden de hele dag vers gemaakt en komen uit de slowjuicer of blender. Het menu vind je op een krijtbord in de winkel en wisselt regelmatig. De perfecte plek voor een gezonde snack!

Grand Café Brinkmann
Grote Markt 13, Haarlem

Het lekkerste terras van de stad is toch wel dat van Grand Café Brinkmann. Op een zonnige dag kan je hier de hele dag genieten van de warme zonnestralen. De ideale plek voor een borrel.

Seymour
Korte Veerstraat 1, Haarlem

Heb je zin om een hapje uit de Franse keuken te eten? Ga dan naar Seymour. Op het menu vind je onder meer steak tartare, gamba’s met Fransje frietjes en Caesar salade en het lekkerste chocoladetaartje ooit. Een aanrader!

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.