Broodjes 21 jun 2013 Culy

Vega club sandwich met eiersalade, avocado & pecannoten

Een heerlijke gestapelde vega club sandwich. Enjoy!

Maak eerst de eiersalade. Kook daarvoor de eieren hard in 5 minuten, laat schrikken en pel de eieren. Snijd in plakjes of blokjes met een eiersnijder of stamp fijn met een vork. Doe in een kommetje en bestrooi met zout en peper.

Voeg 2 eetlepels mayonaise (of voor wie op de pondjes moet letten yogonaise) toe en meng het geheel. Proeven is natuurlijk belangrijk: naar smaak kun je extra zout of andere kruiden toevoegen.

Beleg de eerste boterham met de eiersalade en de veldsla. Leg daarop de tweede boterham en beleg deze met de plakjes tomaat en uienringen. Leg daarop weer een boterham en beleg deze met avocado en pecannoten. Dek af met de laatste boterham.

Steek een prikker in de sandwich en snijd diagonaal doormidden en serveer.

Reageer op artikel:
Vega club sandwich met eiersalade, avocado & pecannoten
Sluiten